Back to Question Center
0

Top Nasveti iz Semalt o tem, kako blokirati pop-up in oglase na vašem Android

1 answers:

Če se znebite oglasov in pojavnih oken, ki vplivajo na vašo izkušnjo brskanja, pri uporabi pripomočkov Android ne le ohranja vašo napravo, ampak tudi pomaga pri shranjevanju podatkov. Oglasi, pojavna okna in standardni oglasi niso le razburjeni, temveč lahko negativno vplivajo tudi na varnost pripomočka za Android. Kot uporabnik Android ne želite plačati dodatnih dolarjev, ki nalagajo pop-up oglase in nadležne oglase - logo creator gratis italiano.

V sodobni marketinški industriji, neželene elektronske pošte in hekerje uporabljajo oglase, ki se prikradejo v končne uporabnike Android pripomočke. Uporaba javnega interneta predstavlja veliko nevarnost za vašo varnost na spletu in vam postane ranljiva za hekerje. Nekatere tehnike so bile predstavljene, da bi lahko uporabniki v Androidu blokirali nadležno pojavno okno v realnem času.

Blokiranje nadležnih oglasov in pojavnih oken iz vašega brskalnika je ena izmed najbolj preprostih nalog, ki ste jih kdaj izvajali v spletu. Zaščita vaših poverilnic do dostopa scammers je izredno pomembna, ko gre za brskanje .

Tukaj so štiri nasveti, ki jih je določil Igor Gamanenko, vodilni strokovnjak iz Semalt , ki vam bo pomagal pri iskanju velikih izkušenj pri brskanju po velikih spletnih straneh z uporabo vašega pripomočka za Android.

Uporabite brskalnik Chrome za blokiranje oglasov

Postavljena so bila nekatera vprašanja o tem, kako blokirati pojavna okna, ki se pojavljajo v brskalniku Chrome. Blokiranje pop-upov, ki se pojavljajo v brskalniku Chrome, je zelo preprosto. Odprite krom in kliknite tri pike, prikazane v zgornjem levem kotu brskalnika. Izberite ikono »Nastavitve« in odprite ikono »Nastavitve mesta«.

Pomaknite se navzdol nastavitve brskalnika na gumb »Pop-up«..Izberite »Bliskavice v pojavnih oknih«, da preprečite, da bi standardni oglasi ogrozili vašo izkušnjo brskanja.

Prenesite in namestite brezplačen brskalnik Ad-blocker

Kot uporabnik Android ne dovolite, da oglasi v pojavnih oknih vplivajo na zgodovino brskanja. Odprite trgovino Google Play pripomočka in vnesite »brezplačni brskalnik oglasov«. Prenesite brezplačno blokado oglasov in namestite. Veliko število strank, ki uporabljajo androide, raje uporabljajo Ad-blocker v primerjavi z blokiranjem pojavnih oken ročno .

Uporabite Opera Browser za blokiranje nadležnih oglasov

Ali ste uporabnik Android, kako blokirati pop-up oglase. Blokiranje standardnih oglasov in oglasov za dogodke je naloga, ki jo naredite sami, ki jo lahko učinkovito izvedete z uporabo pripomočka za Android. Odprite Google Play prodajalno v gadgetu in prenesite aplikacijo.

Namestite in zaženite brezplačen operni brskalnik, da blokirate nadležne oglase, ki vplivajo na spletno izkušnjo brskanja. Odprite nastavitve opera brskalnika in kliknite pojavna okna. Kliknite ikono »Blokiraj pojavne oglase«, da preprečite, da bi tržni oglasi vplivali na vaš načrt brskanja.

Uporabite način Android Saver

Kot uporabnik androidja ne želite uporabljati dodatnih podatkov za prenos tržnih oglasov in dogodkov. Varčevalnik podatkov ponuja uporabnikom Android najboljšo izkušnjo brskanja kot nadležne oglase, tržne sheme pa ne morejo naložiti v pripomočke. Vendar lahko svoje varčevanje podatkov onemogočite, če opazite potrebne animacije in spletne strani, ki so lahko pomembne.

Če želite omogočiti način shranjevanja podatkov, odprite brskalnik in kliknite tri pike v zgornjem desnem kotu. Izberite nastavitve brskalnika in izberite ikono ohranjevalnika podatkov. V načinu varčevanja nastavite blokiranje nadležnih oglasov, da ne ogrozijo vaše spletne izkušnje.

V zadnjih nekaj mesecih so vprašanja o tem, kako blokirati pop-up oglase, ušesno naslavljala naslove. Ne dovolite, da oglasi prikazujejo vaše spletno izkušnjo brskanja, ko uporabljate pripomoček Android. Izvedite zgoraj poudarjene nasvete, da dosežete vse učinkovite izkušnje brskanja.

November 29, 2017