Back to Question Center
0

Social Media O Marketing TV? Semalt Esperto Spiega Ciò Che È Meglio Per Il Tuo Posel

1 answers:

Redko je najti ljudi, ki gledajo televizijo, kot so to počeli v preteklosti. Mlajši demografski uporabnik meni, da je bolj primeren za uporabo televizije za pretakanje vsebin ali oddanje iz svojih telefonov. Razlog je preprosto tone želijo več gledati omrežij ali kabelskih programov, prepletenih z oglasi.

Ivan Konovalov, vodja uspeha stranke Semalt Digitalne storitve delijo dragocene razlike med TV in trženjem družbenih medijev.

TV oglasi in rezanje kablov

Malo ljudi se zanima, kaj se dogaja na televiziji. Pametni telefoni imajo postanejo tako pogosto uporabljeni, da bi lahko televizor ostal neopažen tudi takrat, ko je vklopljen. Pametni telefoni dajejo uporabnikom možnost gledati na svojih telefonih.Ko televizija začne prikazovati oglase, je zelo verjetno, da jih bodo uporabniki izključili, spremenili v storitev pretakanja ali se obrnili na svojeMobilni telefoni.

Tiskani mediji so povzročili radijske postaje, ki so povzročile nastanek televizorjev. V vsaki fazi, ljudje so menili, da bi vsak izum erodiral predhodnika. Kakor koli že, vzpon socialnih medijev ni povsem zmanjšala potrebo po televiziji. Družabni mediji močno sekajo v televizijsko industrijo, kar vodi do premika paradigme do digitalnega.

Digitalna rast TV

Digitalna poraba je lani prehitela TV oglaševanje z 72,09 milijarde ameriških dolarjev proti71 dolarjev..29 milijard. Po mnenju eMarketeta se bo digitalna poraba doživljala z letnim povečanjem 10 milijard dolarjev v primerjavi s TV-ji 2 milijardi dolarjev.

Povezava med obema medijoma je, da obe naraščata. Kljub temu, digitalni mediji imajo večjo prednost. Vsebina, ki se pretaka v napravah, se ponavadi začne na televizorjih, vendar se kot vir ustvari pretočna storitev dodatnih prihodkov.

Spremembo oglaševalcev v digitalni

Adidas izvršni direktor Kaspar Rorsted potrdil sum, da ljudje se preusmerjajo na digitalno, tako da CNBC sporočajo, kako se njihovi mlajši potrošniki ukvarjajo z njimi bolj na mobilnih napravah. Digitalno angažiranje, zato služi kot dragocen vir za njih. Adidas se je zato odločil povečati digitalno porabo v naslednjih štirih letih. Enanačinov uspešnosti je ustvarjanje zanimivih vsebin, ki jih uporabniki lahko povezujejo.

Zdi se, da druge družbe, kot je Taco Bell, nasprotujejo temu trendupremik nazaj na radijski in televizijski sprejemnik. V pogovoru s kampanjo je SMO Marissa Thalberg dejala, da je družba doživela regresijos svojimi digitalnimi marketinškimi akcijami, ki trdijo, da niso dosegli zastavljenih ciljev. Čeprav se zdi, da gredo v nasprotju s trendom, za njih je poslovna priložnost, zlasti za starejšo bazo strank, kot nova tržnica.

Veliki prihodki ne zagotavljajo uspeha in vlaganja vanjedigitalna brez ustrezne vsebine je velika napaka.

prilagoditi ali umreti: spretnost v vprašanju

Če digitalni prodajalci to storijo na pravi način, je odličen potencial za rast. Statistični podatki kažejo, da ljudje, ki dajo digitalno trženje na vrhu svojih oglaševalskih akcij, doživljajo boljše donosein v rekordnem času, v primerjavi z drugimi tradicionalnimi metodami. S tem je dejal, da to deluje le, če ti ljudje ustvarjajo edinstveno vsebino, tonaročnik poskrbi za svojo relevantnost in jo da na voljo na napravah, ki so pozorne na ciljno občinstvo.

Tržniki najdejo socialne medije odlično priložnost za sodelovanje s strankami.Zagotavlja tudi bazo strank, ki se odloči plačati, da bi se izognila oglaševanju. Če tržnik ne bo mogel prepoznati teh priložnosti, bodone samo, da izgubijo potencialne potencialne stranke, temveč tudi, da jih ne najdemo na prvem mestu Source .

November 27, 2017