Back to Question Center
0

Skrito besedilo in povezave: prednosti in slabosti - Enostaven nasvet Expert Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Pri izvajanju SEO, obstaja nekaj zavajajoče taktike, ki lahko trik iskalnik algoritem za razvrstitev. Na primer skrito besedilo in povezave so osnova za nekatere trženje vsebin, ki izvajajo to funkcijo. Obstaja veliko načinov za skrivanje besedila na spletni strani. Nekatere od teh taktik vključujejo v tem besedilu strategija vsebine Semalt , Natalia Khachaturyan:

  • Uporaba barve besedila, ki je podobna barvi ozadja spletnega mesta
  • Iskanje besedila v slikah ali videu,
  • Nastavitev nekaterih velikosti pisave, ki so premajhna,
  • Uporaba CSS za pozicioniranje besedila izven zaslona, ​​
  • Skrivanje permalinksov, na primer, tako, da jih postavimo na znak - привітання з днем народження друга смс.

V teh primerih taka taktika lahko vključuje dajanje veliko vsebine na način, ki ni viden človeškim obiskovalcem. Poleg tega je povezava, prisotna v ločilnici, kot je vejica, pogosto skrita ali nevidna.

Odkrivanje skritih vsebin

Skrite vsebine so pogosto na voljo na več načinov. Na vse te načine je besedilo na voljo za računalnik, vendar ni vidno za človeške obiskovalce. Preprosta funkcija ctrl + A pomaga označevati vso vsebino na spletnem mestu. Nekatere agencije za črno hat SEO lahko v ozadju uporabljajo podobno barvo osvetlitve..V teh primerih morate celotno spletno stran kopirati in prilepiti drugemu urejevalcu besedil s privzeto možnostjo prilepka. Ta taktika lahko pomaga razkriti vse skrite vsebine na spletni strani. Povezave lahko pridejo, če se pojavijo kot permalinks na celotnem spletnem mestu.

Razlogi za skrito vsebino

Ljudje uporabljajo skrite vsebine iz različnih razlogov. Najbolj pogosta ideja za skrivanje vsebine na spletni strani je razvrstitev. Ljudje skrivajo dodatne ključne besede v skritih vsebinah, tako da poskusite pretehtati algoritem v uvrstitev na spletno mesto. Poleg tega je polnjenje ključnih besed taktik za črno klobuk, ki neizmerno koristi pred uporabo skrite vsebine. Prenos preveč ključnih besed na spletno stran vodi do zmanjšanja pomembnosti vsebine in tveganja spletnega mesta.

Kako narediti vsebino na vašem spletnem mestu vidno?

Skrite vsebine lahko privedejo do kaznovanja spletne strani iz Googlovih SERP-jev. V teh primerih skrita vsebina pomaga ljudem, da dobijo številna opozorila glede deindeksacije svoje spletne strani. Bistveno je, da postane vaša vsebina vidna. Nekateri načini za povečanje prepoznavnosti vaše vsebine vključujejo:

  • JavaScript: JavaScript lahko namestite v oznako. Bistveno je, da je ta vsebina vidna vsem, zlasti uporabnikom, ki nimajo aktivnega JavaScripta v svojih brskalnikih.
  • Slike: Opisno besedilo je na voljo v atributu alt. Prav tako je bistveno, da se za vsako sliko vključi tudi napis, ki ga je mogoče beriti za ljudi, in alt opis besedila.
  • Videoposnetki: Videoposnetki vsebujejo tudi vsebino, ki je na voljo za indeksiranje. Videoposnetke ali celo vsebujejo opisna besedila na videoposnetkih v HTML-ju.

Sklepna ugotovitev

Obstaja veliko načinov, na katere skrita vsebina lahko škoduje vašim prizadevanjem za SEO. Na primer, nekatere metode črne klobuke SEO morda uporabljajo tajno besedilo, da prikrijejo svoje namere za polnjenje ključnih besed. V drugih primerih ljudje lahko uporabljajo skrite vsebine in pokrivajo številne povezave z različnimi domenami. Ta članek vam lahko pomaga odkriti skrito vsebino na spletni strani.

November 29, 2017