Back to Question Center
0

SEO & Content Marketing - Semalt deli razlike, ki jih morate naučiti

1 answers:

V vsakem spletnem poslovanju lahko digitalno trženje postane središče vse večje baze strank.Na primer, internetno trženje zaposlujejo bistvene tehnike, kot so Search Engine Optimization (SEO) ali Content Marketing. Vendar,vedeti razliko med SEO in vsebino trženja morda ne bo zelo enostavno. Med tema dvema metodama je veliko podobnostiprenašanja strank na spletu. Če želite biti natančnejši, je SEO v bistvu trženje vsebin. Obenem je trženje vsebin tudi o SEO.

Da bi olajšali zmedo, upravitelj uspeha stranke Semalt ,Lisa Mitchell, ima seznam različnih načinov, kako razložiti odnose med SEO in trženjem vsebin.

Razlika med SEO in trženjem vsebin

SEO in trženje vsebine običajno niso integrirani. Ni važno, koliko tehZdi se, da sta dva dejavnika povezana, nekateri njihovi vidiki se prekrivajo. Ena glavna napaka prodajalcev vsebine je prepričanje, da je vsebinatrženje odpravlja potrebo po SEO. Ta ideja lahko zavaja osebo in povzroči, da je spletno mesto slabo uvrstilo zaradi neupoštevanjaključne funkcije, zasnovane za vsako od njih.

Ta napaka je očitna pri tem, kako se ljudje nanašajo na različne vidike, ki so vpleteniv vsakem od njih. Na primer, SEO pomeni tehnike digitalnega trženja, kot so primerna iskanja ključnih besed, ustvarjanje vsebin, socialnamedijsko trženje, povezovanje in oblikovanje spletne strani nad drugimi parametri..Po drugi strani pa trženje vsebin vključuje izključno ustvarjanje vsebin.To je eden od Googlovih metod za razvrščanje spletne strani z vključevanjem vidikov, kot so pomembnost vsebine, dolžino objav v spletnem dnevniku, virusni SMMkot tudi nekatera področja SEO.

Kako se nanašajo trženje SEO in vsebine

Ogled oglaševanja na področju SEO in vsebine kot ločenih subjektov lahko ustvari napačnovtis obeh. Najprej, SEO je del trženja vsebin, čeprav ni v celoti. To dejstvo je očitno zaradi vidikov, kot soumestitve vsebine, meta oznake in meta opis, povezovanje socialnih medijev, pa tudi izbira in razvoj ključnih besed. Zato, nekatereti vidiki se nanašajo, zaradi česar sta nekateri najučinkovitejši tehnik trženja interneta v desetletju.

V vsakem vidiku bodisi SEO ali vsebine trženja, obstaja tehnikadrugi. Za zmanjšanje zmede, SEO in trženje vsebin sta na različne načine različna. Na primer:

  • SEO pokriva ozek spekter, ko gre za ustvarjanje in objavljanje vsebinkot trženje vsebin. Vključuje več tehničnih vidikov vodenja spletne strani. Hkrati trženje vsebin vključuje razvojvsebino, ki bo zahtevala SEO za spletno prepoznavnost.
  • Uporaba oglaševanja na področju SEO in vsebine je drugačna. Na primer, SEO pomeniavtomatiziranje nekaterih tehničnih vidikov trženja vsebin. Edini način, kako je vsebinsko trženje smiselno, je uporaba katerega koliSEO tehnike.

Sklepna ugotovitev

Za vsako spletno spletno stran, da bi uspeli premagati svojo konkurenco, tako SEOin trženje vsebin je treba imeti. Na primer, SEO ima številne modele in tehnične lastnosti, ki jih mora tržiti vsebinaoptimalno. V drugih primerih je SEO odvisen od informacij, ki so na voljo samo pri vsebinskem trženju. Določanje razlike in poznavanjeki je lahko ključnega pomena za uspeh na spletu. Kot rezultat, sta dva spletna tržna tehnika neodvisna in lahko pomagata uvrstitispletna stran visoko v iskalnikih Source .

November 27, 2017