Back to Question Center
0

Semalt - Warrior Forum v današnjem internetnem marketingu

1 answers:

Obstajajo številna spletna mesta in forumi socialnih medijev, da bi dobili informacije o internetnem trženju, vendar je najbolj priljubljen kraj Warrior Forum, znan tudi kot WF. Kot internetni ali tržnik socialnih medijev morate pozorni na to, kaj se dogaja in kako bolje izkoristiti spletno poslovanje. Lahko rečemo, da je Warrior Forum uporabna platforma, ki vam pomaga vedeti vse o spletnih podjetjih.

Težko je omeniti, da forum Warriors ima svoje prednosti in slabosti. Najboljše je, da ta forum ostane aktiven ves čas in ima odgovore na skoraj vsa vprašanja, povezana s trženjem.

Pojdite na spodnje nasvete od Igorja Gamanenka, vrhunskega strokovnjaka Semalt , da dobite legitimne odgovore na vaša vprašanja.

1. Vojna soba

Vojna soba je plačan del tega foruma in nam ponuja uporabne informacije o neželenih izdelkih. Tukaj se inteligentne osebe in internetni prodajalci rokovajo in razpravljajo o svojih vsakodnevnih projektih, vendar se vam ni mogoče pridružiti, dokler ne plačate članarine.

2. Pridruženi znani poslovneži

Legitimni ljudje, ki so izročili v tem oddelku, so Rand Fishkin (Moz), Patrick Sexton (Feed The Bot), Pat Flynn (Smart Passive Income), Brian Clark (CopyBlogger) in Yaro Starak (Entrepreneurs Journey).

Težave Foruma bojevnikov

V nadaljevanju so opisane glavne težave s to platformo.

1. Razkrite angleške objave

Prekršen angleški post je ena glavnih problemov z Forumom bojevnikov. Opažam, da veliko uporabnikov na tej platformi sploh ne ve, kako pisati angleščino. njihove črkovalne napake in prosijo za pomoč iz angleščine.

2. Enaka vprašanja znova in znova

Druga težava s to platformo je, da se enaka vprašanja ponavljajo skoraj vsak dan. Warrior Forum ustvarja nered za nove in obstoječe uporabnike, saj novinec vpraša podobne stvari, kot so "kako razvrščati spletno mesto", "ta izdelek deluje dobro" in tako naprej.

3. Prosto članstvo

Večina informacij v tem forumu je na voljo za brezplačno članstvo, kar pomeni, da vam ni treba plačati ničesar, če želite izvedeti več o tehnikih dela na spletu. Njena brezplačna različica zajema vrsto tem, kot so spletno trženje, offline marketing, spletne strani e-poslovanja, SEO, e-marketing, trženje družbenih medijev in druge podobne teme. Na podlagi ocene je več kot trideset različnih oddelkov, kjer se vsak dan razpravlja o številnih temah.

4. Guru Wannabes

V podobnih žilah postavljanja vprašanj sem našel nekaj gurujev, kjer ljudje radi ponaredijo, preden dejansko začnejo svoje podjetje na spletu. Te informacije so lahko koristne za posameznike, ki si želijo malo navdiha ali želijo potopiti svoje prste v svet socialnega medijskega trženja.

5. Vojnik prosi karkoli

Ta novi razdelek ima veliko zanimivih objav in sekcij za razprave. Tu lahko vprašate svoja vprašanja o trženju in izboljšate svoje poslovanje na internetu. Za novega prodajalca na spletu ta razdelek Warrior Foruma vsebuje veliko nasvetov, vaj in člankov, s katerimi lahko pridobite korist. Od strokovnjakov lahko svetujete, kako biti uspešni poslovneži v mesecih. S svojim nasvetom lahko izločite svojo pot in lahko z lahkoto povečate svoje poslovanje.

Končne misli

Z bogatimi nasveti, triki in koristnimi informacijami je Warrior Forum idealen za tiste, ki aktivno iščejo vaje o socialnih medijih in spletnem trženju Source . Tudi če nimate spletnega mesta, se lahko pridružite tej platformi, da se veliko naučite iz izkušenj svojih starejših

November 29, 2017