Back to Question Center
0

Semalt strokovnjak iz Islamabad - Kaj so iskalniki pajki in kako vplivajo na SEO?

1 answers:

Različni skrbniki skrbijo ključne besede in besedne zveze na svojih spletnih mestih, saj menijo, da iskalnik šteje vse ključne besede, da oceni ustreznost spletnega mesta in celo razvrstitev. Na srečo sodobni SEO vključuje veliko stvari in ni vse o ključnih besedah. Dejansko obstaja na stotine do tisoč iskalnikov optimizacijo dejavnikov, ki prispevajo k iskanju razvrstitev spletne strani. Vse od naslovnih oznak do opisov meta in vhodnih povezav je bistvenega pomena za boljše uvrščanje iskalnikov - escuela de fotografía de bodas. V preteklih letih so se Google, Bing in Yahoo naučili ugotoviti, ali je spletna stran uporabniku prijazna ali ne, in kako oceniti kakovost svoje vsebine.

Michael Brown, upravitelj uspeha stranke Semalt , pove, da morajo vsi Google in Bing storiti, da se sklicujejo na svoj indeks spletnih mest in določijo, katere spletne strani imajo kakovostno vsebino in so pooblaščene, da se prikažejo v Rezultati iskanja.

Kot vsi spletni skrbniki vedo, uvrstitev iskalnika ni statična. Verjetno je, da bodo vaši konkurenti dodali in spremenili veliko boljše ključne besede in vsebino, kot ste vi, in delo Google pajkov ni mogoče dokončati. Zato morate redno posodabljati svojo vsebino in pokrivati ​​vrsto tem. To bo signaliziralo iskalnikov, da je spletna stran aktivna in zdrava..

Izogibajte jezo Googlovih pajkov in boksov

Bilo je čas, ko bi lahko iskalnike zlahka prevarali. Spletni razvijalci in spletni skrbniki so uporabili različne taktike črne klobukove SEO za manipulacijo uvrstitve spletnih mest v rezultatih iskanja v neplačani obliki. Njihova ključna beseda motenje je najbolj znana in široko uporabljena strategija, zdaj pa so iskalniki postali dobri pri prepoznavanju takšnega vedenja. Ko pajki poročajo o zaporedni kršitvi, lahko povzročijo trajno prepoved ali začasno kazen. Kazni so udarci na zapestju in vam ne bodo omogočili izboljšanja uvrstitve vašega spletnega mesta. Posledično se bo promet vašega spletnega mesta zmanjšal, saj ga iskalniki ne bodo dobro uvrstili.

Res je, da je vsebina kralj in če Googlovi pajki vidijo, da ste vzdrževali uporabniku prijazno spletno mesto, bogato z vsebinami, ki lahko ustreza pričakovanjem obiskovalcev in se osredotoča na najboljše prakse SEO, Razvrstitev spletnega mesta bo zagotovo izboljšala. Nikoli ne smete tvegati svojega uvrstitve z manipulativnimi tehnikami, da bi pritegnili več obiskovalcev, saj to ne bo dalo želenih rezultatov.

Druga metoda za doseganje uspeha in doseganje vrha

Google in drugi iskalniki so vredni milijard dolarjev in te strani niso dosegle višine uspeha z dobrodelnimi donacijami. Ta iskalnik velikan sodeluje pri prodaji oglasnega prostora nad rezultatom iskanja, stranke in blagovne znamke pa na različnih iskalnih izrazih, kot so mačke in psi. Ko oseba vstopi v iskalno poizvedbo, se samodejno prikažejo pojavna ali oglasna sporočila. Pravzaprav je dober način zaobiti sodnike, gonilnike in oglaševalce, ki plačajo veliko prostora samo, ko uporabniki kliknejo svoje oglase.

Ni nobenega zagotovila, da bo vaše spletno mesto dobilo dobro mesto, saj je na vrhu stotih do tisoč poslovnih spletnih strani. Najboljši način za začetek je razumeti, kaj vsak spletni skrbnik počne. Z njim lahko izboljšate vsebino in izboljšate rezultate iskalnika vašega spletnega mesta.

November 29, 2017