Back to Question Center
0

Semalt predstavlja čudne člene Wiki

1 answers:

Med brskanjem po Wikipediji je zelo enostavno padati v wiki-luknjo. Morda boste iskali igralce, ki so igrali najboljše vloge v hollywoodskih filmih, nato pa ste začeli iskati svoje žene in ugotovili, da niso šli v srednjo šolo in začeli kariero prezgodaj. Wikipedija je pred kratkim praznovala svojo 15. obletnico, spletno mesto pa začne nuditi informacije za otroke, ki opravljajo svoje naloge in domačo nalogo - virtual private hosting canada. Z velikim številom podatkov in informacij na dosegu roke, tukaj, Oliver King, Semalt Customer Success Manager, je zaokrožil najbolj čudne in najbolj grozljive Wiki članke vseh časov:

1. Vladimir Demikhov

Vladimir Demikhov je bil znan in obnovljen znanstvenik, ki je prvič predstavil koncept presaditve organov. Od leta 1930 do 1950 je opravil nekaj poskusov in preselil človeško srce v opico. Kasneje je uspešno presadil glave psov. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja je ta znanstvenik uspel presaditi glavo glave in jo spremeniti v dvoglavo žival. Široko je verjel, da je dr. Robert White, nevrokirur, ki je razvil presaditev glave na opicah, zelo navdušil delo Deminkhova.

2. Joyce Carol Vincent

Mrtvo telo Carol Vincent je bila najdena v njenem apartmaju v Londonu, ki je bila več kot tri leta videti čudno in nenavadno kot mrtvo telo. Zaradi računov, ki se plačujejo samodejno, njena televizija in ogrevanje je delovala, del njenega najema pa so bili plačani, vsi so verjeli, da je bil Joyce živ. Dan pred smrtjo je ta mlada dama prekinila stike s svojimi sorodniki in prijatelji.

3. Jennifer in June Gibbons

Bili so lepi dvojčki, ki so odražali drug drugega in govorili drug z drugim tako, da jih nihče ni mogel razumeti. Kljub poskusom, da jih ločijo, tako da jih pošiljajo v različne šole, Dvojci so postali katatonični in izolirani, dokler niso bili ponovno združeni za celo življenje. Kmalu so postali kriminalci in so bili poslani v bolnišnico, kjer so preživeli štirinajst let. Jennifer se je borila z resnimi zapleti in umrla od vnetja, nato pa je po tem živelo redno življenje

4. Armin Meiwes

Ta nemški fant je postal nedolžni za umor in prehranjevanje osebe, ki se je na internetu predala Arminu. Objavil je oglas na spletnem mestu The Cannibal Café, kjer je Meiwes izjavil, da išče nekoga, ki naj bi bil umorjen in porabljen. Moški iz Berlina, Bernd Jürgen Armando, se je odzval na njegov oglas in Miewes je amputiral Brandesov penis in ga pravilno kuhal.

5. Rojen krste

Na splošno se šteje za postmortalno izločanje plodu in pripada zgodbi o nosečnici. Zaradi moderne kemične zaščite mrtvih teles in naprednih zdravil se takšni primeri redko pojavljajo. Toda v 15. stoletju so zdravstveni organi poročali o takšnih incidentih v velikem številu.

6. Roanoke kolonija

Ta zemljevid Roanokea je bil opuščen in namestitev pripada Severni Karolini. Sir Walter Raleigh je poslal več kot sto kolonistov za ustanovitev mesta v zalivu Chesapeake. To mesto je vodil John White. Ko je bil belo prosil, naj obišče Roanokeja, da bi preveril naseljence, je našel okostje, kolonijo pa so nato imenovali Lost Colony.

7. Seznam skrivnostnih izginotij

Ta seznam skrivnostnih izginotij vključuje veliko ljudi, ki so izginili z obraza Zemlje in nihče ne ve, kje so šli.

November 29, 2017