Back to Question Center
0

Semalt: najlažji način optimizacije slik za SEO

1 answers:

Za posameznike, ki vodijo e-poslovanje, lahko tehnike optimizacije slike izboljšajo digitalno trženje in spletno prisotnost. Optimizacija slike pomaga povečati odzivni čas spletnega mesta in izboljšati videz vašega spletnega mesta UX. V mnogih primerih slike delujejo kot vsebina in imajo možnost, da se uvrstijo v rezultate slike iskalnika . V tem vodniku Frank Abagnale, upravitelja uspeha stranke Semalt , boste našli različne oblike slike in načine za optimizacijo slik za SEO.

Uporabite ime datoteke, ki vsebuje ključne besede

Ena od bistvenih tehnik spletnega trženja je iskanje ključnih besed. Večina slik ima imena, ki predstavljajo nekatere kode ali datume - power health î¼î±ïƒï„î¹ï‡î± ï‡î¹î¿ï… ï„î¹î¼î·. Pri imenovanju slikovne datoteke na vašem spletnem mestu je treba vključiti navadne angleške ključne besede. Z uporabo konkurenčnih ključnih besed se vaše spletno mesto prikaže v večini SERP ključnih besed v izbrani nišji. Poleg tega slike povečujejo videz spletnega mesta na spletnih iskalnikih, zaradi česar je UX in odjemalec večja kot prej.

Optimiraj sliko Alt oznake

"Alt Tags" so vnos besedila, ki služi kot nadomestilo za sliko. Ko spletna stran ne uspe učinkovito naložiti slike, ustvari oznako alt. Ko spletno mesto naredi sliko učinkovito, obiskovalcu omogoča, da vidijo alternativno besedilo tako, da miško na levi miškin kazalec pokrijejo zelo stran. Ta funkcija tudi prispeva k uspešnosti SEO na vašem spletnem mestu..Uspešne spletne strani e-trgovine imajo pravi način ohranjanja svojega položaja v SERP-jih. V Alt Texts slike lahko vključite tudi nekaj ključnih besed, tako da jih uvrstite v iskalno iskanje slik.

Uporabite slike majhne velikosti datoteke

Odzivnost spletne strani se lahko znatno spremeni z vključitvijo majhnih fotografij. Povprečna hitrost obremenitve mesta naj bo med 3 in 5 sekundami. Prenos preveč velikih mač lahko upočasni odzivnost spletne strani. Poleg tega ima večina uporabnikov interneta kratko pozornost pri ogledu strani. Možno stranko lahko izgubite zaradi zamud spletnega mesta pri nakladanju na čas.

Učinkovita optimizacija slike vključuje izbiro slike najmanjše velikosti datoteke, pri tem pa pozoren na čas in hitrost nalaganja.

Zmerno dekorativno slikanje

Včasih lahko oblikovanje spletnega mesta izbere UX, ki uporablja številne dekorativne značilnosti. Na primer, spletno mesto lahko vsebuje slike v logotipih in gumbih. Včasih lahko te slike postanejo preveč, kar zmanjša hitrost nalaganja spletnega mesta. Vedno je ključnega pomena, da izberete spletno predlogo, ki minimizira vse fotografije in dekorativne vidike spletne strani.

Izdelajte več kotov s kotom za izdelek

Večina spletnega nakupovalca ponavadi pogleda druge slike istega izdelka. Bistvenega pomena je, da strategizirate dimenzije slike vašega izdelka in ustvarite veliko informativnih kotov. Recimo, da optimizirate sliko spletnega mesta za avto. Pomembno je, da se slike spredaj, zadaj, stranski kot tudi notranjost vozila vključijo. Ob številnih slikah se povečuje zaupanje obiskovalcev in prodaja.

November 29, 2017