Back to Question Center
0

Semalt: Najbolj awesome Wiki členi

1 answers:

Julia Vashneva, Semalt Manager za uspeh stranke, pravi, da je Wikipedijski klub Cool Freaks ena izmed vodilnih in znanih skupin Facebook. Prinaša najbolj kul, čudaške in najudobnejše članke v Wikipediji. Od 52-hertz kitov do Tarrare, je vse na voljo na Facebook Feeds Feeds. Od svoje ustanovitve septembra 2013 se je ta skupina izjemno povečala in postala skupnost več kot 30.000 aktivnih članov. Tukaj smo govorili o najbolj priljubljenih in najnovejših člankov v Wikipediji.

Kentucky Meso Tuš

Ni zastrašujoče spolno dejanje, ampak dogodek nenavadnega vremena. V okrožju Bath, Kentucky, marca 1876 so kosi mesa še posebej goveje meso padli na površino 100 metrov nekaj minut. Kasneje so bili kosi prepoznani kot pljučna tkiva konja.

Rain Queen

Kraljica Balobedu je pripadala Južni Afriki. Verjeli so, da ima nadzor nad oblaki in padavinami. V preteklih letih je prestol prazen zaradi polemik o nezakonitih otrocih dežne kraljice in kritike Modjadžijevega edinstvenega in čudnega načina življenja.

Drukpa Kunley

Ta pesnik in tibetanski budist so imeli moč pretvoriti demone v zaščitna božanstva, potem ko so jih udarili s penisom, imenovanim Thunderbolt Flaming Wisdom. Kunley je tudi znan po ezoteričnih praksah slikanja falusov na stenah Butana.

Joyce Carol Vincent

Mrtvo telo Carol Vincent je bila najdena v apartmaju v Londonu, ki je izgledala čudno in nenavadno, ker je mrtvo telo ležalo že več kot tri leta. Ker so bili vsi računi samodejno plačani, njena televizija in ogrevanje je delovala, del njenega najema pa je bil plačan, vsi so verjeli, da je Joyce živ. Dan pred smrtjo je ta mlada dama prekinila stike s svojimi sorodniki in prijatelji.

Armin Meiwes

Ta nemški fant je postal znan po umoru in jedo osebo, ki se je strinjala, da bo pojedla. Objavil je oglas na spletnem mestu The Cannibal Cafe, kjer je Meiwes izjavil, da išče nekoga, ki naj bi bil umorjen in porabljen. Moški iz Berlina, Bernd JR "S? Rgen Armando, se je odzval na njegov oglas in Miewes je amputiral Brandesov penis in ga pravilno kuhal.

Jennifer in June Gibbons

Bili so čudoviti dvojčki, ki so odražali med seboj gibanja in govorili drug z drugim tako, da jih nihče ni mogel razumeti. Kljub poskusom, da bi jih ločili, tako da jih pošiljajo v različne šole, so se dvojčka postala katatonska in izolirana, dokler se ne združita za celo življenje. Kmalu so postali kriminalci in so bili poslani v bolnišnico, kjer so preživeli štirinajst let.

George Herriman

George Herriman je bil eden najboljših in slavni ameriških karikaturistov 20. stoletja. Bil je znan po stripu z naslovom Krazy Kat. Pokazal se je, da je grški, vendar je v rojstnem listu George označen z barvnim mešanicam.

Abdel Halim Hafez

Abdel je bil eden izmed najbolj priljubljenih in opaznih arabskih in egiptovskih pevcev. Je ustanovitelj arabske glasbe in njegova glasba je navdihnila egipčanske revolucije leta 2011. Samomor je leta 1977 storil, svet pa nikoli ni imel Big Pimpin brez Halima Source .

November 29, 2017