Back to Question Center
0

Semalt: Kje najti vse odgovore o Wiki?

1 answers:

"Sams učite sebe v Wikipediji v 10 minutah" je znana knjiga, ki jo je napisal Michael Miller. Omogoča enostavne in praktične odgovore na naša vprašanja o Wikipediji, in se naučimo, kako uporabljati enciklopedijo v desetih minutah. Na Wikipediji lahko pridobimo vse, kar moramo vedeti, in pridobiti dostop do svojih neverjetnih in znanih virov. Do zdaj je Michael Miller napisal več kot devetdeset knjig s področja knjižnega filma in njegovo najboljšo prodajo, znani naslovi pa so: Sams Teach Yourself YouTube v 10 minutah, Googlepedia: The Ultimate Google Resource, Speed ​​Up! Ne-tehnični vodnik za pospešitev počasnih računalnikov in vodnik absolutnega začetnika za računalniške osnove » - ubiquiti airmax reset. Ta avtor je pridobil ugled po vsem svetu zaradi svoje tehnične natančnosti, resnične empatije in koristnega nasveta. Izpolnil je zahteve vseh njegovih bralcev.

Kako uporabljati Wikipedia?

Lisa Mitchell, direktor Semalt Customer Success Manager, opisuje Wikipedijo kot enega najboljših virov informacij na internetu, ki uporabnikom omogoča prispevek in urejanje vsebine. Da bi ohranili tehnološko zahteven življenjski slog, bi morali uporabljati Wikipedia, saj je to najbolj inovativna in dobro poučena spletna stran na spletu. Med brskanjem po Wikipediji je enostavno in enostavno pasti v wiki-luknjo. Morda boste iskali igralce, ki so igrali najboljše vloge v hollywoodskih filmih, nato pa ste začeli iskati svoje žene in ugotovili, da niso šli v srednjo šolo in začeli kariero prezgodaj. Wikipedija je pred kratkim praznovala svojo 15. obletnico, spletno mesto pa začne nuditi informacije za otroke, ki opravljajo svoje naloge in domačo nalogo..Wikipedia je s pomočjo podatkov in informacij na dosegu roke največji vir informacij na internetu. Ustanovitelj Ward Cunningham opisuje njegovo ustvarjanje kot najbolj točno in preprosto bazo podatkov, ki ustreza pričakovanjem različnih posameznikov.

Michael v svoji knjigi uči, kako vključiti Wikipedijo v učilnico na različnih ravneh. S tem, da učencem omogočimo popoln nadzor nad njihovimi projekti, jih lahko pozovemo, da preverijo Wikipedijo za koristne informacije.

Top tri Wikipedija strani za učitelje

1. Wikispaces: Ta del je namenjen uporabi v učilnicah. Wikispaces je velikanska stran, ki deluje točno kot orodje za upravljanje učilnice in pomaga učiteljem in učencem, da se naučijo bolje organizirati naloge in projekte v razredu. Ne samo, da zagotavlja veliko informacij in predlog, ampak tudi brezplačno in ima veliko odgovorov za dodelitev. Učitelji lahko uporabijo to stran, da ustvarijo naloge in si delijo sredstva.

2. Wikidot: Na osnovni ravni je ta stran za Wikipedijo brezplačna za uporabnike, vendar so nekatere njegove funkcije in vsebina plačane. Če ne želite videti pop-up oglasov in pasic, morate plačati svojo naročnino.

3. PBworks: Z več kot 200.000 povezanimi stranmi ta stran s Wikipedijo nudi učiteljem in študentom veliko možnosti, ki spodbujajo učenje, usmerjeno v učenje. Prav tako lahko učitelji in učenci enostavno zgradijo svoja spletna mesta in lahko ustvarijo projekte na spletu, ko preidejo na informacije na tej strani.

Z naslovi, nasveti in zamisli iz Michaelove knjige lahko preprosto vključite Wikipedijo in se obrnite na internet.

November 29, 2017