Back to Question Center
0

Semalt: kako najbolje izkoristiti aplikacijo Wikipedia, ko ste brez povezave

1 answers:

Zdi se, da je hitra podatkovna povezava povsod, še vedno obstajajo lokacije, ki nimajo povezljivosti tudi v tej starosti. Nekatere lokacije imajo nič povezljivosti, zato morate delati z drastično zmanjšano pasovno širino na nekaterih drugih lokacijah. Zelo dober primer je, če potujete z letalom ali ko ste v tujini.

V obeh primerih boste morda želeli shraniti veliko spletnih strani, da jih boste lahko potem prebrali, ko bo telefon brez povezave. Ivan Konovalov Semalt Manager za uspeh kupcev navaja, da obstajajo aplikacije v Wikipediji za Android in iOS, ki uporabnikom omogočajo, da shranijo članke, do katerih je mogoče dostopati pozneje, ko je brez povezave.

Ho, da shranite stran v Androidu

  • Tapnite tri navpične pike v zgornjem desnem kotu zaslona - domain site kurma. To služi kot gumb menija
  • Na seznamu možnosti, ki se bodo pojavile, izberite "Shrani stran".

Kako najti shranjene članke v Androidu

  • Pojdite v glavni meni in izberite "Shranjene strani".

Kako shraniti stran na iOS

  • Na dnu članka se morate dotakniti ikone srca in jo shraniti. To je še lažje in krajše.

Kako najti shranjene članke na iOS

  • Pojdite v glavni meni in izberite "Shranjene strani".

Obe različici aplikacije omogočata, da osvežite članek z najnovejšo vsebino, ko obnovite povezljivost. Vendar ima različica Android še eno prednost pred različico aplikacije iOS. uporabnike za iskanje po predpomnjenih straneh.

Tudi če imate povezljivost, obstaja nekaj razlogov, zaradi katerih bi morda še vedno želeli prebrati shranjene izdelke v načinu brez povezave. Brez vseh vrst motenj. Ko potrebujete največjo koncentracijo, obvestila, kot so prihajajoči SMS, klici, sporočilo Twitter in drugi, vas lahko slabo motijo, zmanjšajo koncentracijo in upočasnijo vašo hitrost branja. Drugi razlog je, da bo osveževanje strani prepisalo z najnovejšo vsebino. To pomeni, da lahko na shranjeni strani izpustite pomembne informacije.

Brezplačna Wikipedija mora biti izdelana za letalski način. Torej, odvisno od tega, kako dolgo bo vaše potovanje trajalo in kako hitro boste brali, lahko shranite dovolj strani, ki vas bodo ves čas obdržale, če ste plodni bralec.

Brez povezave ohranja tudi baterijo naprave. To pomeni, da lahko preberete več člankov, preden se baterija izprazni v načinu brez povezave, kot v spletnem načinu. Tudi študenti lahko izkoristijo spletne strani Wikipedije brez povezave .

Kot študent lahko raziskovate Wikipedijo in shranite vse ustrezne strani. Ne glede na to, ali imate povezljivost ali ne, je bolje, da svojo napravo spremenite v način brez povezave, ker je potrebna 100-odstotna koncentracija za branje in prebiranje vseh shranjenih strani. Med branjem strani boste morda morali zabeležiti pomembne točke. Žal mnogi ljudje še niso seznanjeni s to funkcijo aplikacije v Wikipediji.

November 29, 2017