Back to Question Center
0

Semalt: Kaj je napotitev Darodar.com?

1 answers:

Če redno preverjate svoj račun Google Analytics, boste morda opazili vir napotitve v kanalih pridobivanja. Na trenutek ti viri izgledajo nedolžno, dokler ne preverite, kaj se dogaja z vašimi podatki analitike. Različni spletni skrbniki in bloggers opazijo precejšnjo količino prometa, ki prihaja na njihove spletne strani od darodar.com - tappeto indoor al miglior prezzo. Semalt strokovnjak Julia Vashneva opozarja, da lažni promet ni omejen na darodar.com, izvira iz tonov drugih napotitev in povezanih povezav, kot so brezplačne spletne strani, kambasoft, 7makemoneyonline in drugi. Te spletne strani dvignejo rdečo zastavo za spletne skrbnike, poslovneže in tržnike, in čas je, da ugotovimo, kaj je darodar.com in kako deluje ta napotitev spam storitev.

Kaj je Darodar?

V letu 2013 so nekateri spletni skrbniki opazovali edinstvene referenčne obiske s strani, znane kot darodar.com in njene različice. Ljudje so ugotovili, da so njihova spletna mesta prejela od 200 do 2000 obiskov mesečno od čudnih in sumljivih spletnih mest, stopnja obiskov ene strani pa je bila 100-odstotna, kar pomeni, da obiskovalci na svojih spletnih mestih niso porabili več kot sekundo. Kmalu so lastniki spletnih mest in webmastere naleteli na darodar kot najpomembnejšo napotitveno mrežo neželene pošte.

Varno je omeniti, da se darodar.com trži kot najboljše podjetje za SEO, ki pomaga izboljšati uvrstitev vaše spletne strani. Dejansko to podjetje onesnažuje vaš račun Google Analytics z lažnim prometom in glavna težava je, da je nemogoče znebiti svoje referenčne vsiljene pošte. Spletni strokovnjaki trdijo, da je darodar prinesel črno klobuk SEO taktike nazaj na delo. To podjetje se je pojavilo kot geslo za pošiljanje neželene pošte in tako imenovana orodja za spletne skrbnike ciljajo na mala in velika spletna mesta z nižjimi števili obiskovalcev. Z drugimi besedami, lahko rečemo, da ta stran ne poskuša prinesti pristnega prometa in cilja mala in srednje velika podjetja, da bi izboljšala svojo lastno razvrstitev.

Kako deluje?

Če se sprašujete, kako deluje darodar.com, naj vam povem, da njeni botovi in ​​pajki pošiljajo tone zahtev na javno dostopen dnevnik dostopa do vašega spletnega mesta. Vse te zahteve so zabeležene v dostopajte do datoteke, ustvarite povezave za napotitelje HTML in se nato prikažejo kot referenčni obiski v računu Google Analytics. Prav tako se domneva, da darodar.com pošilja mnoge lažne obiskovalce na spletna mesta in zvija podatke iz storitve Google Analytics. Ne pozabite na robots.txt direktivo, ki zahteva, da se ne indeksirajo. Robots.txt datoteke se pogosto uporabljajo za odvračanje prave pošte od indeksiranja vašega spletnega mesta in zbiranja informacij. Številni spletni pajki dnevno dostopajo do strežnikov vaše spletne strani. Google in drugi iskalnik s tudi uporabo pajkov za indeksiranje vaše spletne strani, in to je tudi kar darodar.com.

Kaj naj storim?

Nikoli ne smete obiskati darodar.com ali katere koli druge partnerske strani, če želite zagotoviti varnost na internetu. Prav tako ne smete uporabljati svojih vtičnikov in ne poskušajte odstraniti darodar.com iz vaših rezultatov iskalnika . Bolj resno bi morali izbrisati predpomnilnik, da zagotovite, da darodar.com in njegovi podružnici niso več prisotni v vaši zgodovini. Če se želite znebiti te neželene pošte, jo morate filtrirati iz računa Google Analytics. Čeprav to nikoli ne bo ustavilo bots od odpiranja vaše spletne strani, se bo znebila napihnjenih podatkov, ki obdajajo darodar.com in gumbi za spletno stran. Datoteko darodar.com lahko blokirate tudi iz datoteke .htaccess, kar lahko storite tako, da vstavite določeno kodo na vrhu URL-ja.

November 29, 2017