Back to Question Center
0

Semalt Islamabad strokovnjak oblikuje nujne zahteve pri optimizaciji vaše strani

1 answers:

Optimizacija iskalnikov mora biti vedno v ospredju vašega uma in se prepričajte, da sledite pravim nasvetom. Če zanemarite ta ključni vidik, bi lahko zameglili temelj vašega spletnega mesta in vam preprečili maksimiranje prihodkov. Kot lastnik spletnega podjetja je vaš glavni cilj maksimiranje dobička in za to morate biti ogromno ljudi, ki jih zanimajo vaši izdelki in storitve. Da bi jih zanimali, se morajo najprej zavedati svojega obstoja. To bo doseženo le, če ga boste lažje našli, kadarkoli išče vaše izdelke na spletu. Optimizacija iskalnikov je zato ključnega pomena za povečanje prometa na vašo spletno stran - maryland debt settlement attorney.

Michael Brown, Customer Success Manager Semalt , v članku razloži, kaj je SEO.

To je iskalnik tehnika optimizacije, ki je ključnega pomena pri ponudbi vaše spletne strani visokih rezultatov iskanja, ko ljudje iščejo izdelke in storitve za nakup.

Obstajajo temeljni nasveti, ki jih morate upoštevati, če želite optimizirati rezultate iskanja, ki vključujejo.

Vsebina je vse

Vsebina vaše spletne strani je kralj. Način, kako ga postavite in oblikujete, bo določil, kako bo vaša spletna stran razvrščena. Tudi če imate ustrezne ključne besede, če vaša vsebina ni privlačna za bralce, vaša spletna stran ne bo dragocena za iskalnike. Vsebina mora biti edinstvena in se izogibati dvojnikom. Prikazati bi morali iskalnike, da ste lahko zelo zanesljivi, kar bo izboljšalo vašo uvrstitev.

Veste, kaj iskalniki iščejo

To vam bo pomagalo pri iskanju vsebine, ki jo iskalniki iščejo, Google pa lahko določi ustreznost vaše vsebine..To je naslov, opisi, teme in besedila, ki se uporabljajo v vsebini. Motorji bodo tudi iskali učinkovitost vaše spletne strani. Morala bi biti hitra in aktivna. Uporabniška izkušnja mora biti tudi pozitivna, privlačna za uporabnike in enostavna za navigacijo. Prav tako mora biti visokokakovostna, kar pomeni, da jo lahko druga spletna stran uporabi za referenčne podatke ali informacije o spletnem mestu.

Dobro poznajte svoj poslovni model

Pred oblikovanjem vaše spletne strani morate poznati svoje cilje. To vam bo pomagalo ugotoviti, kaj vam omogoča, da povečate število konverzij in kaj želite uporabnikom pridobiti na svoji spletni strani.

Razumevanje metapodatkov

Vašo vsebino je treba označiti z nekaterimi opisi, saj bralci ključnih besed metapodatkov berejo določene strani. Razumevanje oznak je odgovorno za oglaševanje vaše spletne strani. Morali bi biti edinstveni in brez podvajanj.

Bodite skladni z vašimi domenskimi imeni

Da bi to dosegli, izberite ime, ki opisuje vašo blagovno znamko, in poskrbite, da bo kratko. Naj bo stalno. Odlična ideja je, če kupite staro domeno, vendar zagotovite, da prejšnji lastnik ni storil ničesar, kar bi lahko poslabšalo njen sloves.

Optimizacija za različne rezultate

Na srečo z izboljšano tehnologijo danes ljudje lahko dostopajo do interneta iz različnih vrst naprav, vključno z mobilnimi telefoni in tabličnimi računalniki. Pri ustvarjanju vaše vsebine upoštevajte te stvari. Velika vsebina mora biti bogata z videi in slideshows. Zagotovite brezplačne PDF-je, tako da lahko dobite kreditne strani iz iskalnikov.

Večkanalna optimizacija

SEO ne upošteva le vsebine na spletnem mestu. Pajke je mogoče razširiti na druge kraje, kot so Twitter, e-pošta in Facebook, samo da omenimo nekaj. Opise na teh spletnih mestih bi morali biti optimizirani, saj bodo bralce vrnili na glavno spletno mesto.

Vedite, kaj bi se morali izogibati

Obstajajo stvari, ki iskalnikov ne bodo všeč, ki vključujejo polnjenje ključnih besed, nabavo povezav in slabo uporabniško izkušnjo.

Upoštevanje teh zahtev vam bo pomagalo optimizirati rezultate iskanja in tako povečati promet na vaši spletni strani.

November 29, 2017