Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert pripravlja na Metasearch ali iskalnik po iskalnikih

1 answers:

Iskalniki so sestavni del, ko gre za trajnostno iskalno optimizacijsko akcijo. Pri razvrščanju algoritmi iskalnikov upoštevajo nekatere dejavnike. Iskalniki na osnovi pajkanja delujejo tako, da proizvajajo programsko opremo, ki pajka vaše spletne strani, kot so bote in pajki.

Michael Brown, vrhunski strokovnjak iz Semalt Digitalne storitve, v zvezi s tem govori nekaj nujnih vprašanj.

Kaj je iskalnik?

Ker iskalniki plazijo na svojih spletnih straneh, pošljejo in shranjujejo podatke v svojo bazo podatkov - whm 431. S pajkanjem na milijone spletnih strani, iskalniki zbirajo in organizirajo bazo podatkov, razvrstijo ključno besedo za pretvorbo iz ustreznih v nepomembne ključne fraze. Spletni skrbniki so delali na bližnjicah, ki so visoko razvrščene v algoritmih.

Nekateri spletni skrbniki in spletni prodajalci uporabljajo tehnike črn klobuk SEO, da se njihove ključne besede za pretvorbo uvrščajo visoko v algoritme iskalnikov. Google in Bing ne marajo, da bi jih prevarali. Napotitev objavljenih in podvojenih vsebin na vaših spletnih straneh je kratkoročna strategija, ki lahko v kratkem časovnem obdobju postane vaš ključni konverterski izraz zelo visok. Vendar ima Google način odkrivanja in kaznovanja spletnih skrbnikov, ki kršijo pravilnike in smernice SEO.

Vrste iskalnikov

  • Iskalniki na gosenicah
  • Metasearch motori

Veliko število spletnih prodajalcev, svetovalcev za trženje in lastnikov spletnih strani je seznanjeno z iskalniki na podlagi pajkanja. Ta vrsta iskalnikov pošilja in indeksira podatke samodejno po poizkusu vašega spletnega mesta.

Optimizacija iskalnikov je dolgoročna in stroškovno učinkovita strategija, ki izboljšuje prepoznavnost spletne strani in spletne trgovine z uporabo neplačanih rezultatov. Zgrabi pozornost obiskovalcev in okrepi sodelovanje s končnimi uporabniki.

Zagotavljanje vašega trga z dobrimi vsebinami zagotavlja, da se vrnejo za več..Na dolgi rok boste na koncu uvrstili visoko in na vrhu strani s svojo ključno besedo za konverzijo. Tukaj so primeri iskalnikov na podlagi pajkanja:

  • Bing
  • Google
  • Exalead
  • Mojeek
  • Gigablast
  • Yandex

Na trgu je prišlo do idealne polemike o tem, ali je Mojeek motor na podlagi pajkanja ali motorja z metasearchi. Mojeek je iskalni mehanizem s sedežem v Združenem kraljestvu, ki poišče spletno stran, da jih indeksira.

Koristne informacije o motorjih Metasearch

Metasearch Motorji so v celoti odvisni od pajkov, da bi analizirali in organizirali svoje podatkovne baze. V večini primerov Metasearch Engines zbira rezultate iskalnih motorjev, ki temeljijo na iskalnikih, s primarnim ciljem zagotavljanja kompetentnih podatkovnih baz. Kaj je iskalnik? To je vprašanje, ki bi ga moral vsak spletni skrbnik upoštevati pred začetkom spletne oglaševalske akcije.

Metasearch motorji ciljajo na končne uporabnike, da prikažejo rezultate, ki jih iščejo uporabniki. Primerni primeri metasearch motorjev so Unbubble in lxquick.

Meta vs. Crawler

Iskalniki z gonilniki uporabljajo razporejalne faktorje za urejanje rezultatov. Po drugi strani pa so orodja za merjenje hitrosti odvisna od pajkov za ponovno organiziranje in organiziranje baze podatkov. Brez motorja, ki bi lahko puzil in poskrbel za rezultate, lahko metasearch motorji zlahka zrahljajo novi iskalniki na trgu.

Konkurenčna ideologija

V industriji za digitalni marketing Google uporablja tako trgovce kot končne uporabnike. Google svojim potencialnim obiskovalcem ponuja brezplačne in celovite storitve. Razumevanje razlike med metapodatkovnimi motorji in iskalniki, ki temeljijo na iskalnikih, je izredno pomembno.

Za prodajalce, ki cenijo uporabniško izkušnjo, so motorji Metasearch vaša najboljša izbira. Ta vrsta iskalnika vam ponuja ponovno urejene rezultate, ki so enostavno dostopni in analizirani. V sodobni trženju vsebin je uporabniška izkušnja še naprej zanimiva. Izberite najboljši iskalnik, ki ustreza spletni oglaševalski akciji, da doseže ciljni trg in izboljša svojo poslovno prepoznavnost v realnem času.

November 29, 2017