Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Nasveti za boj proti referenčni vsiljeni pošti v storitvi Google Analytics

1 answers:

Spam spraševalca ustvarijo pajki, pajki in boji z namenom, da vas pritegnejo na referenčna spletna mesta in vas pozivajo, da kupite izdelke na spletu. Ta neželena vsebina cilja statistiko analitike vašega spletnega mesta in se je povečala. Nova spam spam, ki se je začela, je link.zhihu - o que ã© ip dedicado.com. Če obiščete ta URL ali podobno, boste preusmerjeni na stran, kjer pošiljatelji neželene pošte želijo kupiti svoje izdelke ali oglaševati svojo vsebino na spletu.

Pogosto napotitelj spam želi oglaševati viruse in zlonamerno programsko opremo na spletu, zato morate biti pozorni, ko obiščete neželeno povezavo in brskate po spletu. Prepričajte se, da se jih znebite v računu Google Analytics. Morda mislite, da je napotitelj spam neškodljiv, ker poveča promet na vašo spletno stran, vendar ste narobe. Boti in pajki ustvarijo to vrsto prometa in zadetki, ki jih prejmete, niso resnični. Očitno bo povečal stopnjo obiskov ene strani in čas, porabljen na vaši spletni strani, je nič drugega. Duhovni promet ne bo dosegel pozitivnih rezultatov in bo prenašal podatke iz storitve Google Analytics. Glede na referrer spam je strategija črne klobuk SEO in jo uporabljajo nezavezujoča podjetja in ponudniki storitev.

Vodilni strokovnjak iz Semalt , Sohail Sadiq, tukaj pojasnjuje, kako prepoznati napotiteljev spam

V računu Google Analytics je na voljo nekaj načinov za prepoznavanje neželene pošte, na primer:

  • Če nimate jezika, ki se uporablja za podatke analitike, in uporabite nekaj drugega za opis vaše strani.
  • Če gostiteljsko ime obiščejo neznani uporabniki skoraj vsak dan
  • .
  • Če imate referenčne naslove, kot so darodar.com, in free-website-buttons.com.
  • Če je spletno stran prizadela ruska neželena pošta in hacker grozi, da vam ukradejo podatke o kreditni kartici ali banki..

Kako preprečiti neželeno pošto v storitvi Google Analytics

V računu Google Analytics preprečite pošiljanje neželene pošte na različne načine. Prva je uporaba filtrov, druga pa je blokirati v celoti.

Filtri so preprost način za zavrnitev slabega prometa v poročilih. Ustvariti jih je preprosto in priporočila se nikoli ne zabeležijo, ko dodate sumljive spletne strani v filtre.

datoteko .htaccess lahko uredite s to kodo:

# Spam referenčne pošte

RewriteCond% {HTTP_REFERER} primerI \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} primeraII \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar \ .com [NC, OR]

RewriteRule. * RÍR [F]

To kodo je treba postaviti skupaj z URL-ji, ki jih želite odpraviti. Prav tako lahko kopirate in vstavite vrstico »RewriteCond« za vse URL-je, ki jih morda želite blokirati v računu Google Analytics .

Uporabite filtre za blokiranje referenc ghost

Res je, da je blokiranje prek datoteke .htaccess enostavno, vendar je večina pošiljateljev neželene elektronske pošte dovolj pametno, da se ne zgodi. V takih okoliščinah lahko uporabite filtre za blokiranje napotiteljev. Obstaja nekaj vaj, da bi dobili navdih od. Prva stvar, ki jo morate storiti, je filtriranje prometa analitike z imenom gostitelja. Referenčna imena duhov in napotitelj za napotitelje se prikažejo kot neveljavni gostitelji v računu Google Analytics. Prvo najti njihovo lokacijo in jih blokirati iz oddelka Admin. Prepričajte se, da ste z uporabo te metode blokirali vse sumljive spletne strani in ghost napotitve.

November 29, 2017