Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert - Kaj je Search Engine Optimization (SEO)?

1 answers:

V svoji najpreprostejši obliki optimizacija iskalnika je proces zvišanja ranga vašega spletnega mesta, da se prikaže med prvih nekaj povezav na straneh za vrnitev iskalnikov. Morda se sprašujete, zakaj mora biti vaše spletno mesto visoko. To je informacijska doba, stranke pa opravljajo spletne raziskave, preden naročijo kateri koli izdelek ali storitev. Če se vaše spletno mesto prikaže med prvih nekaj povezav, potem so možnosti dobre, da bodo stranke klikle vašo povezavo in sčasoma naredile svoje naročilo od vas pogosteje - computer manufacturers best customer service.

Michael Brown, vrhunski strokovnjak iz Semalt , tukaj pojasnjuje, kako doseči visoko uvrstitev iskalnikov za vašo spletno stran in jo tudi vzdrževati.

Na kratko, SEO je namenjen, da se vaša spletna stran prikaže na prvi strani z rezultati iskanja. To je zato, ker ljudje običajno ne pridejo do tretje strani, preden sprejmejo odločitev. Vendar glede na to, kako konkurenčno je vaša niša, je lahko zelo drago ali cenovno dostopno, če dejansko prideš na prvo stran. Sčasoma lahko pride do prve strani, če ste dovolj potrpežljivi in ​​tudi sledite spodaj navedenim načelom.

Vaša vsebina mora biti bogata z ustreznimi ključnimi besedami

Iskalniki določajo uvrstitev spletnih mest z orodjem pajki. To orodje samodejno pregleduje splet. Pogostost, s katero pajki plazijo na vaši spletni strani, določa, kako visoko boste uvrstili, pajki pa vas bodo ocenili, kako ustrezna je vaša vsebina za vašo tržno nišo.

Zato je pomembno, da poznate ključne besede, ki jih vaši uporabniki vnašajo na iskalnike. To vam bo pomagalo razviti vsebino okoli ključnih besed. Na primer, če nudite pravne storitve za žrtve poškodbe, lahko vaše potencialne stranke vtipkate ključne besede, kot so "odvetniški tožilci v Južni Floridi". Zato mora vsebina vsebovati vse možne ključne besede.

V tem trenutku je pomembno poudariti dejstvo, da pajki ne morejo pajkati besedila znotraj slike. Zato morate zagotoviti, da ključne besede niso vdelane v slike. Zdaj, da razumete pomen ustreznih ključnih besed, se morda sprašujete, kako dobiti vse ustrezne ključne besede za vašo tržno nišo..Vse, kar potrebujete, je brezplačno orodje za klice orodja Google AdWords. To orodje vam bo pomagalo prepoznati vse ključne besede, ki so pomembne za vašo tržno nišo. Zato morate zagotoviti, da bodo v vaši vsebini in metapodatki vaše strani prikazane vse ključne besede.

Povezovanje je pomembno

Razvrstitev vaše strani je število od 1 do 10, ki je na vašem spletnem mestu prikazano na podlagi odhodnih in vhodnih povezav. Če želite izboljšati svoj položaj, se prepričajte, da so vsi vaši računi v družabnih medijih povezani z vašim spletnim mestom. Če je vaše spletno mesto povezano z visoko rangiranim spletnim mestom, bo na vašo spletno stran prinesel "link sok", s čimer bo zvišal tudi uvrstitev vašega spletnega mesta. Poskusite lahko tudi našteti v brezplačnih, zaupanja vrednih odprtih imenikov in strokovnih telesih, povezanih z vašo tržno nišo, saj lahko potencialne stranke iščejo imenike .

Če želite določiti uvrstitev vašega spletnega mesta, lahko prenesete vtičnik, kot je »PageRank Status«. Deluje z brskalnikom Google Chrome. Poznavanje vašega položaja vam bo pomagalo spremljati vaše izboljšave.

Vaše vsebine hranite sveže

Stopnja, s katero pajki iskalnika pajkujejo vaše spletne strani, igra pomembno vlogo pri vaši uvrstitvi in ​​je odvisno od tega, kako svežo hranite svojo vsebino. Vsakič, ko boste na spletno stran naložili novo vsebino, bodo pajki iskalnikov prišli do iskanja po vašem spletnem mestu. Poleg tega bodo obiskovalci uživali tudi pri branju nove vsebine.

Torej, vedno morate vedno vsebovati svežo vsebino. Odstranite staro besedilo, slike / slike in videoposnetke ter jih nadomestite z novimi in zanimivimi. Lahko bi nastavili blog na svojem spletnem mestu in vsak dan ali vsak teden posodobili spletno stran s svežo vsebino. Na začetku je morda težko, vendar bo postalo brez napora, ko se boste navadili na to.

Če želite biti posodobljeni s trenutnimi ključnimi besedami, ki veljajo za vašo spletno stran, lahko uporabite Google Opozorila. Vedno vas bo posodobil glede ključnih besed, da bi razvili svojo vsebino.

Naj bo vaš SEO tehnik posodobljen

Pravila, principi in algoritmi za razvrstitev niso statični. So dinamični in se zelo pogosto spreminjajo, tako da morate biti posodobljeni z algoritmi. Na primer, prej uvrstitev spletnega mesta je odvisna predvsem od tega, kako vsebino vsebujete s ključnimi besedami. Zdaj je večkrat, da se ključna beseda lahko prikaže v vsebini določenega števila besed. V nasprotnem primeru bo vaša vsebina označena kot vsiljena pošta in nižala bo vašo oceno.

November 29, 2017