Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Ali je vaša spletna stran za elektronsko poslovanje lahko snemljiva?

1 answers:

Razumevanje iskalnik optimizacija (SEO) osnove je nujen pogoj, ko gre za spletno in digitalni marketing . Platforme socialnih medijev so nedavno tema pogovorov zaradi dejanske pretvorbe prometa in velikega števila potencialnih obiskovalcev.

Michael Brown, vrhunski strokovnjak iz Semalt , zagotavlja, da je razumevanje osnov SEO ključnega pomena za pridobivanje pozornosti potencialnih uporabnikov in izboljšanje vidnosti spletne strani e-trgovine v realnem času.

Za začetnike SEO, optimizacija vaše spletne strani za lažjo navigacijo in pajkanje pajkanje vam lahko zaslužijo pravi promet. Vaša spletna oglaševalska akcija ne sme biti tako grozna - relè impulsi elettromeccanico. Kaj je iskanje pajka? To je eno od vprašanj, ki se je lotevalo umov začetnikov za optimizacijo iskalnikov, ki so se trudili, da bi svojo spletno kariero postal ploden.

Razumevanje osnove SEO

Kadar gre za pokrivanje odnosov z javnostmi in digitalnega trženja, ni mogoče prezreti razumevanja vloge boksov in pajkov v vašem razvrstitvi. Pri trženju iskanje pajki in bote pomagajo indeksirati spletne in spletne strani. Za začetnike, crawlable pomeni, da lahko iskalniki brez težav odkrijejo povezave na vašem spletnem mestu..

Iskalniki pošiljajo razvite programe, kot so boti in pajki, da indeksirajo vaše registrske datoteke, galerije in spletne strani. Nekatera vprašanja otežujejo iskalni mehanizmi, da ponovno obiščejo vaše spletne strani in datoteke. Če pride do takšnega scenarija, vaše glavne strani manjkajo v bazi glavnega motorja. Na dolgi rok vaši potencialni obiskovalci ne bodo mogli dostopati do vaše vsebine v rezultatih iskanja.

Če ne boste upravljali svoje spletne strani, lahko zlahka zrušite vašo spletno stran. Kot marketinški svetovalec ne dovolite, da bi nekatere funkcije za optimizacijo iskalnikov neizkoriščene. Tukaj so pogoste napake, ki jih izvajajo spletni skrbniki in tržni svetovalci v svojih oglaševalskih akcijah.

Vnos povezave za navigacijo v datotekah flash

Google Incorporation je v zadnjih nekaj letih delal na pomoč botomom in pajkom za indeksiranje datotek flash. Vendar projekt še vedno poteka. Vdelava povezav do datotek flash lahko resnično uniči vašo tržno kariero, tako da vaše spletno mesto razvrstite nizko v algoritmih .

Navigacijske povezave, vdelane v obrazce

Povezave za vdelavo znotraj oblik so tehnika, ki lahko vaš algoritem za konverzijo ključne besede uvrsti nazadnje. Če izpolnite obrazec za branje vsebine, je lahko za nekatere vaše uporabnike res neprijeten. Poleg tega vdelovanje povezav v obrazce otežuje, da iskalniki indeksirajo vsebino.

Vnos povezave za navigacijo v JavaScriptu

Če vaša spletna stran za e-poslovanje obsega 230 strani, vendar samo pajki preiščejo le 180 strani, to pomeni, da 50 strani ne vozita prometa na vašo spletno stran. Iskalniki so imeli težave, ko gre za pajkanje povezav, vdelanih v JavaScript. Povezave za vdelavo na svoje zgornje strani lahko shranijo dan tako, da pritegnejo in vodijo promet na vašo spletno stran.

Nasveti o tem, kako naj vaše spletno mesto postane crawlable

  • Uporabite krmarjenje ali nogo navigacijo za ustvarjanje alternativnih povezav za vaše spletne strani
  • Ustvarite in vdelate besedilne povezave za ključne strani
  • Optimizirajte svojo spletno stran s kodo CSS in ustvarite elemente za krmarjenje
November 29, 2017