Back to Question Center
0

Semalt Expert pozna, kako blokirati napačno referenčno sporočilo v manj kot desetih minutah

1 answers:

Hitro iskanje za spam block referrer bo vrnilo več kot 500.000 rezultatov. Postala je velika težava, skrbniki spletnega mesta pa so zaskrbljeni zaradi svojega računa Google Analytics. Različni ljudje so objavili objavo, vaje in navodila za blokiranje napotiteljev neželene pošte, vendar pa potrebujete tehnična sredstva za izboljšanje splošnega uvrstitve vašega spletnega mesta v rezultatih iskanja .

Če ne poznate kuga, ki jo imenujemo kot referenčno neželeno pošto, je Frank Abagnale, vrhunski strokovnjak Semalt , prepričan, da je to neželena pošta, ki ne obišče vaše spletne strani, ampak je vedno vidna v računu Google Analytics v obliki zadetkov - luxury watches replica online.

Spam za napotitev je zasnovan tako, da vpliva na vaš račun Google Analytics in se prikaže kot referenčne povezave s spletnega mesta z nečim, znanim kot spambots. Gumbi za spletno stran, free-social-buttons.xyz in darodar.com so nekateri izmed glavnih kršiteljev. Vse te domene bodo prikazane v poročilih storitve Google Analytics in upamo, da boste obiskali povezave z njimi.

Obstajajo dva glavna razloga, zakaj je nepomembna spam velika težava. Najprej so sumljive in zadetki preobremenijo podatke storitve Google Analytics. Spletne strani z monsterjem, kot sta gospod Porter in BBC, se ne ujamejo z neželeno pošto, ker vsak dan prejemajo veliko obiskovalcev..V nasprotju s tem lahko spletišča in blogi, ki so relativno novi, vsak dan prinesejo štirideset do petdeset sej. To ima velik vpliv na tržno analizo in lahko v veliki meri ogrozi kakovost vašega zagonskega prometa. Druga je, da bodo obiski za neželeno pošto žvečili strežnike in vire za stvari, o katerih sploh ne poznate. Najpomembneje je, da nikoli ne boste izvedeli, ali je v vašem računu Google Analytics dejansko prisotna neželena pošta, saj so njihovi zadetki vedno zapisani kot običajni.

Kako preprečiti neželeno pošto v storitvi Google Analytics:

S preprostimi koraki lahko preprosto blokirate neželeno pošto v računu Google Analytics .

Korak # 1 - na nadzorni plošči Google Analytics odprite razdelek »Upravitelj> Filtri« in dodajte nov filter. Ne pozabite omeniti svojega filtra kot darodar.com.

Korak # 2 - Izberite vnaprej določeno ime samo, ko je sumljivo spletno mesto že bilo dodano v filter. Predlagamo vam, da ime domene skupaj s poddomeni v enem filtru.

Korak # 3 - Ne pozabite shraniti nastavitev, preden zaprete okno. Postopek lahko ponovite za vsako novo domeno ali poddomeno.

Upoštevati morate, da če v svoja poročila uporabljate različne segmente, ne bodo vključevali napotitve za napotitev in jo boste morali dodati posamično. Možnost segmenta uporabite samo, če želite odstraniti večino nezaželene pošte z velikega spletnega mesta. Od zdaj ni na voljo nobena rešitev s 100% natančnimi rezultati, saj večina metod jamči, da blokira samo 99% neželene pošte. Če te rešitve ne delujejo zate, je bolje, da uredite datoteko .htaccess ali poiščete drugo rešitev na socialnih medijih.

November 29, 2017