Back to Question Center
0

Semalt Expert pove vse o ithemes Security Plugin

1 answers:

Spletne strani so ranljive za napad z virusi na številne načine. Uporabniki, ki ustvarjajo spletne strani WordPress, lahko ogrozijo napadanje zaradi omejene možnosti, ki je na voljo za njihovo zaščito. Glede na varnost iThemes, več kot 30 - settle my debt.000 novih spletnih mest na koncu hacked vsak dan. Na primer, nekateri uporabniki imajo šibka gesla, ki jih lahko zlahka spregledajo keyloggers.

Varnost spletnega mesta je bistvenega pomena za vsakega lastnika spletnega mesta. Kupci in bralci lahko tudi postanejo žrtve spletnega gradbeništva, zaradi česar se dobi dober ugled. Zagotavljanje varnosti je boljša naložba kot obravnava posledice varnostne kršitve. Uporabniki iThemes priporočajo varnost uporabnikom, da okrepijo svoje uporabniške poverilnice in zagotovijo nekaj bogatih funkcijskih uporabniških funkcij, ki so na voljo kot brezplačna ali premium izdaja.

Oliver King, vodilni strokovnjak iz Semalt , ponuja pregled nad iThemes varnostnim vtičnim imenikom.

iThemes varnost je očiten kot najboljši varnostni plugin WordPress. iThemes ima več kot 30 funkcij, ki vam lahko pomagajo pri zaščiti vaše spletne strani pred nekaterimi skupnimi varnostnimi grožnjami. Bistveni del tega je, da varnost iThemes svojim strankam prinaša oceno 4.7 od 5. Ta vtičnik ima več kot 4 milijone prenosov. Če želite razložiti, kako deluje varnostni vtič iThemes, lahko uporabimo načrt brezplačne izdaje in se prijavimo na nadzorno ploščo.

Pri namestitvi varnostnega vtičnika iThemes dobite več varnostnih možnosti za uporabo na vašem spletnem mestu. Prva možnost je običajno zaščititi vašo spletno stran z uporabo tehnike Brute Force Network Protection tehnike za zaščito vaše spletne strani. Ta pojavni gumb predstavlja več možnosti, vključno z:

Varnostno kopiranje vašega spletnega mesta

To je meni, ki vam pomaga ustvariti varnostno kopijo vaše spletne strani v trenutnem stanju. Varnostno kopiranje lahko vključuje celotno spletno mesto, bazo podatkov in različne vrste datotek, kot so predstavnostne datoteke. Vedno se lahko kadar koli vrnete v to varnostno kopijo, če na potrditvi spletnega mesta pride kaj narobe.

Dovoli posodobitve datotek

Ta funkcija samodejno posodablja vaše datoteke wp-config.php in .htaccess.

Secure Your Site

Ta funkcija omogoča privzete nastavitve na spletnem mestu, ki se razlikujejo od vtičnikov in nasprotujočih tem.

Pomagajte nam izboljšati

Ta funkcija omogoča ithemesu varnosti, da zbira anonimne podatke o elementih, ki jih je treba uporabiti za izboljšanje funkcij varnostnega vtičnika ithemes.

Vsak od njih bi morali klikniti. Ko končate, vas mora samodejno odpeljati na armaturno ploščo.

Nadzorna plošča: armaturna plošča ima številne zaščitne elemente, ki vam pomagajo ostati varna. Vključujejo Ne zapiraj se, začnite, varnostni status (kar lahko postavite v High priority, Medium priority ali Low priority).

Obstajajo tudi nastavitve, dodatne nastavitve, varnostne kopije in meni za pomoč.

Sklepi

Ithemes varnostni vtič je varnostni ukrep, ki ga morajo številne spletne strani dobro razviti. Pomembno je, da si zapomnite izdelavo varnostne kopije vaše spletne strani, preden preizkusite nekatere njegove funkcije. To je zato, ker varnostni vtič iThemes lahko sproži nekatere neželene učinke na spletnem mestu, na primer način, kako se spletna stran odziva na različne situacije. Varnostni vtičniki avtomatizirajo nekatere napredne filtre neželene pošte in funkcije blokiranja naslovov IP. Kot rezultat, je lahko varnostni vtič iThemes bistvenega pomena za vašo spletno stran programa WordPress.

November 29, 2017