Back to Question Center
0

Semalt Expert: polnjenje ključnih besed in zakaj je to škodljivo za vašo spletno stran

1 answers:

Michael Brown, Semalt Manager Success Manager, opozarja, da ni dobro, da ponovite iste ključne besede in besedne zveze v vseh svojih člankih, saj se zdi nenaravno. Na primer, če pišete: "Prodajamo cvetje na spletu." In vedno znova napišete isto vrstico v več člankov; imenuje se polnjenje ključnih besed. Da bi dobili boljše uvrstitve, morate vključiti nekaj ključnih besed na različnih mestih v opisu, naslovu strani in vsebini Meta. Prepričajte se, da dejanska tema vašega članka ni motena, medtem ko vključite ključne besede. In da, nikoli ne smete kopirati vsebine na drugih spletnih mestih in ne poskušajte nalagati veliko ključnih besed na enem mestu - suporte locaweb brasil. Ena glavnih stvari, ki si jih morate zapomniti, pri dodajanju metapodatkov na svojo spletno stran, je, da polnjenje ključnih besed ni primerno za prepoznavnost in ugled vaše spletne strani na spletu. Dobro je, da v svoje metapodatke, naslov in prvi odstavek članka vstavite glavne ključne besede, vendar nikoli ne smete vključiti veliko kratkih besed in besednih zvez s kratkim repom in dolgimi repi. To je zato, ker iskalniki ne bodo pravilno uvrstili vaše spletne strani in bi lahko zmanjšali njegovo prepoznavnost na internetu.

Kaj je polnjenje ključnih besed?

Polnjenje ključnih besed v terminu je že več let. Dejstvo je, da je del SEO, ki se uporablja za opis nekaterih tehnik, webmastere in bloggers uporabljajo za izboljšanje uvrstitve njihovih spletnih strani. Veliko ljudi ga uporablja za manipulacijo z njihovimi spletnimi mesti za rezultate iskanja za nekatere ključne besede in besedne zveze. Če obiščete spletno mesto, ki prikazuje veliko besed in besednih zvez, ki se ne nanašajo na članke na spletnem mestu, potem je verjetno, da gre za polnjenje ključnih besed.

Zakaj se izogniti polnjenju ključnih besed

Eden od najlažjih načinov za preprečevanje polnjenja ključnih besed je ustvarjanje vsebine, ki je koristna in informativna. Napisati morate članke, ki so pomembni in enostavni za branje. Res je, da morajo uporabniki uporabljati ključne besede v svojih člankih, vendar jih ne bi smeli uporabljati v vsaki vrstici, ki spreminja pomen celotnega dela in je videti nenaravno. Z enostavnimi besedami se morate potruditi, da ne zapolnite ključnih besed in se osredotočite na pisanje člankov s poudarkom na vaši glavni ključni besedi.

Če želite biti jasni, morate imeti v mislih, da polnjenje ključnih besed ne more dati želenih rezultatov. Ljudje poskušajo to skriti, ker vedo, da na svojih spletnih straneh ne bo veliko obiskovalcev. Če na primer vidite veliko spletnih mest z belim besedilom in belo ozadje, morate biti jasno, da skušajo skriti določene ključne besede in uporabljajo sloge CSS za polnjenje ključnih besed. V besedilnem in metapodatkovnem besedilu brez velikega pomena in uporabnosti uporabljajo celo veliko ključnih besed.

November 29, 2017