Back to Question Center
0

Semalt Expert opiše, kako blokirati promet neželene pošte BlackHatWorth

1 answers:

BlackHatWorth.com je nova oblika napotiteljev neželene pošte, ki pajka naša spletna mesta. Ta neželena vsiljena pošta je prevarala različne račune Google Analytics, JetPack, Bing Analytics in Yandex Analytics.

Artem Abgarian, vrhunski strokovnjak iz Semalt , zagotavlja, da je pomembno prepovedati in blokirati pošiljke neželene pošte blackhatworth.com, ki se pojavljajo v storitvi Google Analytics - koti design for woman.

Kaj je BlackHatWorth.com?

BlackHatWorth.com je nova domena, ustvarjena januarja 2015. Uporablja se za spam referrer s strani skupine hekerjev. Ta naslovna stran za neželeno pošto je skrita za domenami znanih spletnih strani za nakupovanje in čudovitih slik. Različni ljudje verjamejo, da je to legitimna spletna stran in ta spletna stran ima svoje iskalne povezave z Yandexom in Googlom ter drugimi znanimi spletnimi nakupovalnimi spletnimi mesti, kot so AliExpress.com, Amazon.com, Ebay.com in Alibaba.com. Naslov IP BlackHatWorth.com je 78.110.60.230. To je enako, kot je povezano z vsemi drugimi spletnimi mesti za neželeno pošto, kot so Iskalko.ru, Lombia.co, Lomb.co, Econom.co, Priceg.com, Darodar.com in ILoveVitaly.com.

Domena, BlackHatWorth.com, je v lasti ruskega. On je ista oseba, ki ima v lasti druge spletne strani za neželeno pošto, vključno z ILoveVitaly.com, Darodar.com in Econom.co..Ime lastnika domene je Samaraskaya Oblast in za svoje spam dejavnosti je registriral e-poštni ID (povitaly@mail.ru).

Če blokirate BlackHatWorth.com!

Če ste novi blogger ali spletni skrbnik, boste morda mislili, da blokiranje blackhatworth.com ni potrebno. No, niste v zmoti, ker bo promet iz tega referrer spam povzročil, da vaše spletno mesto izgubi svoj iskalnik razvrstitev. Zato je obvezno upoštevati nekatere previdnostne ukrepe, da preprečite, da bi to spletno mesto vsiljene pošte in drugi viri pošiljali lažni promet.

BlackHatWorth.com in drugi pajki za neželeno pošto so navedeni v računu Google Analytics in računu Bing Analytics. Povečali bodo stopnjo obiskov ene strani in vam ponudili nizke stopnje konverzij. Poleg zlorabe analitike in poškodovanja rangiranja vašega spletnega mesta v iskalnikih, so lahko spletna mesta za pošiljanje neželene pošte, kot so BlackHatWorth.com, Econom.com, Priceg.com, Darodar.com in ILoveVitaly.com, poškodovali vaše strežniške vire in pasovno širino .

Blokiraj BlackHatWorth.Com Spam Napotitve:

Če ste izvedeli o nepremični pošti in domenah, kot je BlackHatWorth.com, jih lahko preprosto blokirate in zaščitite spletno mesto na spletu. Ne glede na to, ali uporabljate Joomla, WordPress, Zen Cart, Tomato Cart ali Drupal, lahko v svojem cPanelu enostavno preprečite napotitev napotitev. Prijavite se v svoj račun in kliknite možnost Upravitelj datotek. Odprite datoteko .htaccess in ustvarite novo datoteko .htaccess. Nahaja se v mapi "public_html". Tukaj morate dodati kodo in shraniti nastavitve.

Blokirajte BlackHatWorth.Com napotitelju neželene vsebine v strežniku Windows:

Če vaše spletno mesto gostuje na strežniku Windows, lahko blokirate BlackHatWorth.com in drugo neželeno pošto. Vnesite kode v konfiguracijsko datoteko vaše spletne strani in čimprej preprečite vnos neželene pošte .

Če upoštevate te stvari, lahko zlahka blokirate in prepovete BlackHatWorth.com vsiljeno pošto in drugo podobno neželeno pošto. Če želite sprejeti previdnostne ukrepe, morate blokirati celotni URL, https://blackhatworth.com, da zagotovite varnost vaše spletne strani. V glavne oznake naslova lahko dodate tudi kodo v datoteki header.php teme vaše teme.

November 29, 2017