Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kaj je SEO in zakaj je to pomembno?

1 answers:

SEO je učinkovit in cenovno dostopen način za doseganje novih strank, uvrstitev vaše spletne strani v rezultate iskalnika in povečanje prodaje. Optimizacija iskalnikov ali SEO pomeni nastavitev spletne strani in njegovih člankov, da se prikažejo v rezultatih iskanja. Medtem ko so različne marketinške strategije tam zunaj, da dosežete svoje občinstvo, optimizacija iskalnikov nam daje moč, da dosežemo več ljudi, ko iščejo informacije, povezane z vašimi ključnimi besedami, storitvami, izdelki in besednimi zvezami. To je razlog, zakaj imajo SEO vodi približno štirinajst odstotkov blizu stopnji v primerjavi z dvema odstotka blizu stopenj vodi drugih omrežij, kot so e-marketing, tiskanje oglaševanje in social media marketing - snow wolf mod for sale.

Poleg tega je Alexander Peresunko, vrhunski strokovnjak iz Semalt , zagotovil, da nam SEO pomaga izboljšati prepoznavnost naše strani pri naravnih ali neplačanih rezultatih iskanja, in optimizacijo iskalnikov ne zmedite rezultatov plačanega iskanja , saj sta oba popolnoma različna taktika.

Zakaj je SEO pomemben za vas?

Če se ne osredotočate na optimizacijo vaše spletne strani ali spletnega dnevnika za rezultate iskanja, bodo vaše možnosti za izgubo prometa in strank konkurentom visoke, saj bodo njihova spletna mesta visoka v iskalniku rezultatov, kot je vaš spletni dnevnik ali spletni dnevnik. Ko nekdo išče določene izdelke ali storitve na spletu, se obrne na Google, Bing ali Yahoo. Obiskovalec lahko pride do vaše spletne strani, medtem ko išče informacije, povezane z vašimi izdelki in storitvami. kažejo visoko, ko jih bo vedno več ljudi iskalo v rezultatih iskalnika. Raziskovalci kažejo, da je 60% prometa Google-a na spletnih mestih in blogih, ki se pojavijo v treh do štirih rezultatih iskanja.

Kako iskalniki ocenjujejo, kje je podjetje uvrščeno?

Iskalniki uporabljajo algoritme za vrednotenje, kje stoji poslovno okolje, obiskovalcem pa uporabijo uporabne in ustrezne informacije z uporabo istih algoritmov. Poskrbite, da bo vaše spletno mesto prikazano na prvi strani in ne na 20. Za to se morate osredotočiti na avtoriteto domene in napisati izdelke s kakovostjo na teme, ki se nanašajo na vaše podjetje. Pristojnost vašega spletnega mesta je določena prek nekaterih faktorjev na kraju samem in izven kraja. Nekateri so bili opisani v nadaljevanju.

Na mestu - iskalniki dajejo boljšo razvrstitev na spletna mesta, ki redno objavljajo nove vsebine na določenih temah. Če imate spletno mesto z novicami, morate redno objavljati članke in vzpostaviti spletno oblast.

Offsite - iskalniki želijo druga spletna mesta povezati nazaj na vaše spletne strani. Ko bodo nekatere druge spletne strani povezale z vašimi izdelki in ljudje delijo vsebino na spletnih mestih družabnih omrežij, boste v rezultatih iskalnika imeli vidno mesto.

Kako začeti z optimizacijo iskalnikov (SEO)?

Vpliv na iskalnike bo potreben čas, vendar se bo zagotovo odplačal, ko dosežete nove obiskovalce. Če ste začeli z brskalnikom, se dobro osredotočite na svoje občinstvo. Namesto pisanja o splošnih temah, morate objaviti vsebino o določenih temah in pokrivati vrsto predmetov. Ko enkrat začnete pisati izvirno vsebino, boste za svojo domeno vzpostavili organ in redno delili vsebino na socialnih medijih.

November 29, 2017