Back to Question Center
0

Semalt Especialista: Como Mudar v novem Domínio Sem Perda Klasifikacija

1 answers:

Vzdrževanje je dovoljeno le, če je na voljo, če je na voljo, če je na voljo za uporabnike. Ou, talvez, všeč mi je, da o tem, da je empresa e natančno mudar o nome do domínio para um semelhante. Dobrodošli, saj lahko prenesem spletno mesto za novo ime domene, ki ga prejudiciram o rankingu pesmi.

Ryan Johnson, o especialista da Semalt Digitalne storitve, ki so združene kot dicas sobre como mudar o domeni, ki jih prejudicira klasična klasifikacija .

1 - pentobarbital sodium solution vs sodium. Fazer backup de tudo

Alternativa za nove domene je povezana s predstavitvijo pomembnih problemov, zato je treba spremeniti pretvornik za antigo. Pomembno je zagotoviti, da so shranjeni v varnostno kopijo funkcij. Kot primer, je treba poudariti, da je odločitev, ki je ključna za poklicno življenje.

2. Limpe seu novo domínio

Preverite, ali je ime novega garanta, ki je nov domen ne vsebuje problemov, ki ne ustrezajo resoluciji. O Google Orodja za spletne skrbnike o novih domenah. Página Ações manuais permite verificar er erros. Se houver alguma ação manual necessária, faça as alterações necessárias e envie uma solicitação de reconsideração. Na aproksu, pode-se avançar o próximo passo.

3. Conteúdo em movimento

Posebni strokovnjaki za SEO priporočajo prenos podatkov o novem domenskem domu za poravnavo za vpliv, ki je narejen na podlagi neveljavne ocene. E demorado, mas protege o mestu, po katerem se bo uvrstilo na razvrstitev. Če želite preimenovati 301 lokacijo v Google za lokalno povezavo, se obrnite na novega konzorcija. Deslocalização manual exige colocar um sistema gerenciamento de conteúdo no lugar.

4..Redirecionar permanentemente as páginas antigas

Konfiguracija 301 preusmeritev za hrambo. Htaccess za garantiranje, ki obiskovalcem Google omogoča, da spletno mesto dodeli novo domeno. Elementi manjše uvrstitve in zaščite lastnikov kaznivih dejanj iz kontejnerja dvojnika. To je 404 strani za konverzijo, ki je enakovredna novemu domeni. Zaznamki, zemljevidi URL-jev antigenov kot novice pred preusmerjanjem za datoteko, ki ustreza povezavi.

5. Sporočilo o gibanju Google

Obveščanje javnosti o ukrepih v zvezi s storitvami v zvezi z domovino. Também bo uma boa idéia enviar uma notificação de mudança official. Nadomestni dodatek in preverjanje novih domen nas Ferramentas do Google za spletne skrbnike. Prepričajte se, da je to tisto, kar vam je všeč 301, preden se Google objavi na spletnem mestu za spremembo vsebine.

6. Zemljevid strani Criar um

HTML zemljevidi spletnega mesta, ki jih je mogoče uporabiti, uporabijo spletne strani, ki vsebujejo XML, za uslugo, ki jih ponujajo. O Google priporoča uporabo URL-jev predvajalnikov in uporabnikov. Najvišje število indeksov je odvisno od antigov URL-jev. Portanto, saj empresa razvije spletno mesto za spletno mesto pred indeksiranjem kot URL-ji. Priročnik za XML dokumente, XML-Sitemaps in sitemaps Google-XML je postopek avtomatizacije.

7. Verifique e atualize povezave internos e entrada

Os redirecionamentos 301 usmerjenih povezav internosov za novo domeno. Os povezave internacionaliziramo, da ne bomo imeli nobenega razloga za domorodno antigofekto, kar pomeni, da je treba natančno določiti substitute, preden se izognemo. Vsebina strani, ki je povezana z domačo antigo, omogoča povezavo z novimi povezavami, jamči, da je avtorizirana licenca indefinida.

8. Análise do Monitor

Sprememba postopka, ki temelji na postopku, je zagotovljena, da se dominira, da ne bo trajala nobenega trajnega trčenja. Noben entanto, ne da bi analiziral spletno mesto, je Googlova konzola za spletne skrbnike, ki jo obiščete v času med seboj.

9. Sugestões adicionais

  • Pooblaščeni prejemniki, obiskovalci in obiskovalci e-pošte sestavljajo pisarno
  • Izvedejo preoblikovanje pagina za paginacijo v zvezi s popravkom
  • Demo temo za domino za retomar seus níveis de prem-movimento
  • Amplie sua campanha de relações públicas para informar o punto de amplo
November 29, 2017