Back to Question Center
0

Semalt: 3 tehnike za blokiranje napačne napotitve v storitvi Google Analytics

1 answers:

Darodar je podjetje, ki se ukvarja s tehnikami črnega klobuka SEO. Ta družba uporablja več domen, trži svojo spletno stran in pošilja lažni promet na spletna mesta. Poleg tega opravi račune Google Analytics in uporablja metode za pošiljanje neželene pošte za pošiljanje prometa na svoje spletne strani odjemalcev. V preteklih letih je družba Darodar uporabljala več metod za pošiljanje prometa na spletna mesta e-poslovanja - best place to buy high pr links. Spletni mojstri ali blogerji, ki so najeli te strokovnjake, so opazili zgodovinske in napotene obiskove v domeni iz domene. Zdi se, da je večina obiskov legitimna in občutite, da je nekdo nekajkrat obiskal vašo spletno stran.

Ko spremljate podatke svojega računa Google Analytics, boste videli, da ponarejeni promet prihaja iz napotitve in stopnja obiskov ene strani je 100%. Darodar trikov uporabnikov, ki obiščejo spletno stran in kupujejo svoje storitve. Referber spam lahko uniči uvrstitev vašega spletnega mesta in Google Analytics, vendar je težko razumeti, kaj se dogaja na vašem spletnem mestu. Obiski, pridobljeni iz napačnih napotitev, bodo vplivali na poročila Google Analytics. Na primer, lažne napotitve se bodo zdele pristajale na vaše spletne strani in takoj pustile iste strani; tako je stopnja obiskov ene strani 100%. Če so napotitelji za pošiljanje neželene pošte ciljali na vaše spletno mesto, nikoli ne morete prepoznati natančne stopnje odsotnosti spletnega mesta, dokler ne preštejete celotnega prometa.

Tukaj je nekaj prepričljivih metod, ki jih je Oliver King, vrhunski strokovnjak Semalt , uspel blokirati priporočila duhov.

Tehnika # 1: Filtri vira akcije

Filtri vira oglaševalske akcije se uporabljajo za odstranitev ali blokiranje referenčnega prometa v računu Google Analytics .

a. Odprite svoj profil v storitvi Google Analytics in na levi strani razdelka »Pogledi« kliknite možnost »Filtri«.

b. Kliknite možnost Dodaj nov filter in ustvarite nove filtre. Tukaj morate dodati Vc.ru ali vse, kar se lahko spomnite kot svoje ime filma.

c. Izberite možnost Filtri po meri in pojdite v vir oglaševalske akcije..Tukaj morate klikniti gumb Pattern Filter in preden shranite nastavitve, dodajte ime domene darodarja.

Če želite enemu filtru dodati različne domene, morate narediti vzorce filtra podobne kot domene, kot so abc.com in abc \ .com.

Tehnika # 2: Filtrirna pot oglaševalske akcije

Filtri za napotitev oglaševalske akcije se uporabljajo za odpravo ali blokiranje posamezne spletne strani.

a. Odprite profil storitve Google Analytics in odprite razdelek »Skrbnik«.

b. Kliknite možnost »Dodaj nov filter« in ustvarite nove filtre za izključitev.

c. Vstavite Vc.ru ali drugo podobno ime kot primarno ime filtra in izberite možnost Filter po meri.

d. V polju Filtrirajte izbrano možnost Napotitve oglaševalske akcije in dodajte permalink iz naslovljenih URL-jev. Pred zapiranjem okna kliknite gumb Shrani.

Tehnika # 3: Filtri za nastavitve jezika

Včasih se v jezikovnih nastavitvah pojavijo napačna sporočila v obliki ključnih besed, iskalnih izrazov in besednih zvez. Filtri za nastavitev jezika pomagajo blokirati jezikovno neželeno vsebino v računu Google Analytics .

a. Prijavite se v profil Google Analytics in kliknite možnost Filtriraj in dodajte nov filter.

b. V naslednjem koraku izberite možnost Izključi filter in nato nastavitve Jezik. V tem razdelku dodajte vzorec filtra, kot je \ s [^ s] * \ s | {16,} | \. | in preden shranite nastavitve, preverite filter.

November 29, 2017