Back to Question Center
0

Pridi Sirca Essere Pubblicato Su 3 Piattaforme Contenuti Superiore? L'orientamento Da Esperto Di Semalt

1 answers:

Kakovostna vsebina ni edini dejavnik, ki ga je treba upoštevati, če ga želimo objaviti z velikimi imeni v medijih, saj morajo imeti tudi vstopno strategijo. Konkurenca se še naprej povečuje, še posebej, če je namenjena takšnim podjetjem, kot so Forbes, Huffington Post in Business Insider. To postane težje, tudi če se potrebe izdajatelja razlikujejo.

Če se kdo strinja s strategijo, ki jo je predložil vodilni strokovnjak Semalt , Frank Abagnale, obstaja možnost za uspeh.

Pitch pomeni vse

Vsebino lahko veliko želi, vendar se uredniki še ne zavedajo. Avtor mora na to prikazati tako, da se začne z zanimivim korakom. Pisatelj, založnik in podjetnik David K. William navaja, da po višini standardov ne sme biti zgolj dobro, astronomsko pa zaradi večje količine, ki jo uredniki prejemajo vsak dan. Takšen korak mora imeti:

  • Zadržana tema, ki traja približno 15-20 sekund časa izdajatelja.
  • Jasno in jedrnato napisano besedilo.
  • Pristojni glas.
  • Dobro založen blog za varnostno kopiranje igrišča.

Ustreznost in pomembnost

Oba vidika večinoma izvirajo iz potreb bralca. Avtor mora obravnavati vsako mesto gosta kot priložnost, da razvije blagovno znamko, vendar ne spodbuja vsebine. Daniel Vaczi za AdHere navaja, da bi posameznik moral raziskati svojo objavo in ugotoviti, kaj je pomembno za bralno bazo. Uredniki bi morali imeti razlog, da verjamejo v vsebino, ki jo razvije. Z učenjem o ciljnem občinstvu postane možno slediti trendom in še naprej predstavljati vsebino, ki je zanje pomembna.

1..Spremembe v postaji Huffington Post

Publikacija ima rad gostujočih blogerjev, vendar je oktobra okno zaprla okence za nove sodelavce. Razlog, ki ga je Catherine Alford, redni sodelavec, skrbno naročila, je bila, da je na platformi prišlo do poplav vsebine, saj je ljudem omogočalo nalaganje in glej njihovo vsebino takoj. To ne pomeni, da pisatelji ne morejo iztovoriti gostovnega mesta, ker je le na nedoločen čas. Potencialni sodelavci se morajo zdaj zateči k uporabi hišne tarife.

2. Forbes ljubi nedolžne pisatelje

Forbes večinoma zajema pisatelje, ki so že objavili vsebino. John Steimle, redni sodelavec Forbesa, trdi, da publikacija obravnava posameznike, ki imajo evidenco in se lahko zavežejo vsaj članek na teden. Lahko uporabite socialne medije ali e-pošto, da se obrnete na Forbes. To je eden od načinov za ustvarjanje odnosa z objavo, ki ponuja priložnost, da se seznani s tem, kako deluje, in kako pripraviti privlačen korak.

Če je ena zadovoljna s svojim nagibom, jih Forbes prosi, da jih pošljejo po ideji@forbes.com.

3. Business Insider želi najvišjo kakovost

Z več kot 60 milijoni bralcev, publikacija ponuja veliko občinstvo za pisatelja in zahteva samo strokovno znanje v zameno. Taylor Lorenz pojasnjuje, da je večina sodelavcev BI strokovnjakov iz različnih panog. BI prosi vse potencialne sodelavce, da preidejo skozi obstoječe gradivo, da vedo, kaj pričakujejo uredniki, preden zagotovijo igrišče.

Zelo je mogoče dobiti "enkratno" objavljeno v Business Insider. Prav tako sprejemajo izvirne vsebine že na spletnem dnevniku, dokler imajo avtorji pravice do nje. Sodelavci prispevajo k contributors@businessinsider.com ob zagotavljanju poverilnic, kategorije objav in povezave do predhodno objavljene vsebine.

Zaključek

Pridobivanje izpostavljenosti glavnim vsebinam potrebuje veliko dela. Obstajajo časi, ko ljudje srečujejo in končajo delo za velike založnike. Kljub temu, da je cesta dolga za druge, so rezultati na koncu vredni vsega truda. Z izgradnjo spletnega dnevnika in razvijanjem blagovne znamke ter posledično s spremljanjem korakov vsakega urednika se doseganje tega cilja postane bolj mogoče Source .

November 28, 2017