Back to Question Center
0

Pridi Personalizzare E Marcare I Brevi Collegamenti - Azioni Semalt L'aggiornamento

1 answers:

Skrajševalniki povezav na socialnih spletnih straneh nikakor niso nov pojav na področju socialnega omrežja. Vendar pa je bilo šele nedavno, da so blagovne znamke v celoti razumele potrebo po prilagojenih skrajševalnikov povezav v prizadevanju za več klikov in seveda povedati svojo zgodbo.

Namesto da bi uporabili splošne kratke povezave, kot so tisti, ki jih ponujajo Google in Bitly, razmislite o načinu, kako lahko sami prilagajate k ustvarjanju kratkih povezav, ki prikazujejo vašo blagovno znamko in osebnost. Samo priznajte, kratke povezave, ki jih ponuja Bitly, niso tako lepe, kajne?

Ko smo se seznanili s številom, ki se dogajajo, se pojavlja tudi nekaj drugega. Večina teh povezav z blagovno znamko in po meri ima najnovejše zgornje domene najvišje ravni (skrajšano kot TLD).

Zakaj ljudje prehajajo na TLD? Ti dejavniki, ki jih je pojasnil Michael Brown, Customer Success Manager Semalt , bi lahko pomagali odgovoriti na to.

  • Na vaši spletni strani se ne bodo mešali

Ko uporabite določeno domeno za ustvarjanje prilagojenih skrajševalnikov povezave, se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen tega. Če ste nameravali uporabiti glavni URL kot skrajševalec povezav, ste bili v šoku. Vesel sem, da zdaj veš.

Obstaja veliko prednosti ustvarjanja edinstvenih domen, posebej za socialna omrežja. Na primer, to pomaga vašemu analitičnemu orodju slediti vrsti prometa, ki ga prinašajo dejavnosti socialnih medijev in kliki. Poleg tega, ne morete misliti na noben boljši način, da bi vaše družabno omrežje imel svoj poseben značaj, kajne?

  • So pomembni za vašo vsebino

Prilagodljive povezave so ena od številnih prednosti uporabe novih razširitev domene. Seveda lahko svojo ustvarjalnost usmerite na levo stran pike pri ustvarjanju zapuščenega TLD-ja, čeprav je to do neke mere omejeno. Če ste medijska vtičnica, bo razširitev .NEWS klasična. Fotografi lahko tinker a..FOTO razširitev in tako naprej. Zdaj sprostite svojo ustvarjalnost in ugotovite nekaj kul.

  • Pridružite se bandingu

Velika imena v večjih panogah že uporabljajo to taktiko. Z blagovnimi znamkami se povečuje ozaveščenost o blagovni znamki in gradi zaupanje, ki vodi k boljšemu delovanju in razmerju med prikazi in kliki. Popoln primer bi bil Seattle News, ki uporablja st.NEWS. Enako velja za StubHub (stub.live) in Chic-fil-A (chicfila.social). Če so na to tako imenovane velike pištole, zakaj ste bili zaprti?

  • Kratke povezave z blagovnimi znamkami pogosto gradijo zaupanje

Pomislite na ta scenarij, uporabnik bumps v kratko povezavo s svojo brand.TV ali brand.VIDEO povezavo, kaj mislijo? Povej mi, če ne bodo imeli zaupanja v to, kar lahko ponudite. Stranke vas bodo ogledale z novo svetlobo - očitno boste pro v vaši niši. Nekdo, ki ve, kaj delajo. Statistični podatki se sicer ne ujemajo - RPK za Bitly je bil 34% več kot pri generičnih povezavah. ReBrandly se je ponašal z 30-odstotno stopnjo RPK.

Začetek

1. Preverite svoje domene. Določite tisto, ki je najbolje uporabiti.

2. Določite želeno spletno mesto za skrajšanje povezav. Lahko bi bilo Bitly ali ReBrandly ali katera koli storitev.

3. Ko je domena v celoti integrirana, je dobro, da greste Source .

November 27, 2017