Back to Question Center
0

Posledice povezovanja s prekomerno optimizacijo - SEO nasveti iz Semalt Expert, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Ker spletne strani še naprej optimizirajo svojo vsebino, ki jo uporabniki lahko pregledajo na spletu, lahko preveč optimizira problem. V nedavni preteklosti lahko vsebine, kot sta skrita vsebina in polnjenje ključnih besed, tvorijo digitalno trženje platformo z nenaravnimi načini razvrstitve. V drugih primerih so nekateri spletni skrbniki odvisni od zunanjih signalov in prometa, da prenesejo svoj povezani sok na svojo domeno. SEO proces je odvisen od številnih funkcij optimizacije na strani in izven strani, od katerih vse ciljajo na povečanje prepoznavnosti spletnega mesta ciljni javnosti.

Strategija vsebine Semalt , Natalia Khachaturyan, pojasnjuje, da lahko številne tehnike internetnega trženja izven kraja trženja povzročijo tudi povečano tveganje prekomerne optimizacije spletne strani. Poleg tega Google izvaja zatiranje "umetnih" ali "nenaravnih" povezav, katerih namen je povečati domensko oblast v določeni ciljni niši - curso de fotografia canon t3i. Večina SEO agencij danes razmišlja o povezovanju zgodovine domene, ki jo bodo vključili v svoj načrt digitalnega trženja. Da bi se izognili primerom rehabilitacije povezav, se lahko seznanite z vrstami povezav, pravimi za prenos sokov, kot tudi zgodovine povezav in profila domene.

Znaki povezovanja s prekomerno optimizacijo

Google je odvisen od algoritma za odkrivanje nenavadnih vzorcev glede prometa..Zato je enostavno prepoznati "nenaravne" trende v zvezi z delovanjem nekaterih določenih povezav na spletu. Na primer, večina spletnih mest ima danes blog. Vidiki vzajemnih povezav in sidrnih besedil se pojavljajo v kvantitativnih ukrepih po sledljivih vzorcih. Ekstremna učinkovitost, na primer visoka stopnja prometa na spletu, lahko poveča sum spletnega mesta s povezovanjem preveč optimizacije. V nedavnih ukrepih Google lahko hitro izgubi zaupanje v nekatere povezave, ki kažejo na takšna spletna mesta. V tem primeru se ta povezava sok ne upošteva, zaradi česar premik ne bo koristil vašim uvrstitvam.

Na primer, spletna stran lahko začne z neposrednim prometom, ki prihaja iz 20 različnih lokacij znotraj dane niše. Od blizu opazovanja, te spletne strani povezavo med seboj. Ti primeri lahko ponudijo platformo za nenaravno povezavo z njihovimi zgodovinskimi podatki in trendi. 90-odstotna vzajemnost lahko predstavlja pojav, ki lahko postane spletno mesto preveč neželeno. V preteklosti bi agencije za črno klobčo SEO odprle različna spletna mesta za povezovanje profilov svojih uporabnikov ali spletnih strani s strankami.

Pri optimizaciji spletne vsebine je nujno slediti naravnemu načinu dajanja sidrnih besedil. Prenos preveč permutacij na besedila lahko poveča sum, da obstaja nenaravna porazdelitev informacij, za katere je odvisno, da je Google ustvaril krivulje distribucije. Zunanje vhodne povezave, ki se zdijo med seboj povezane, lahko pomagajo ali škodijo napredku SEO na spletni strani.

Sklepna ugotovitev

Spletne strani, ki ne spoštujejo kriterijev pravnega razvrstitev, predstavljajo tveganje za razvrstitev kazni. V drugih primerih lahko spletna mesta trpijo zaradi deindeksacije, še posebej, ko se prepustijo preveč črne taktike SEO taktike. Google svetuje ustvarjalcem spletnih mest, da razmišljajo o profilih povezav, ki jih ljudje priložijo svojim spletnim mestom. V drugih primerih so sidrna besedila lahko tudi dejavnik, ki otežuje proces digitalnega trženja. Ta vodnik po SEO vam lahko pomaga odkriti primere, ko vaše spletno mesto lahko trpi zaradi prekomerne optimizacije.

November 29, 2017