Back to Question Center
0

Pomen optimizacije slike - Semalt Expert

1 answers:

Ne glede na to, ali ste povezani trženje, bloger ali spletni skrbnik, morate vedeti pomen iskalnika optimizacije (SEO). Lisa Mitchell Semalt Manager za uspeh stranke opozarja, da brez ustreznega optimiziranja iskalnikov, na strani in izven strani, vaših člankov ni mogoče najti na sprednjih straneh Bing, Yahoo in Google . Nekateri blogerji in spletni skrbniki poskrbijo, da bo njihova vsebina v celoti optimizirana za Google, vendar slike, ki jih uporabljajo, niso ustrezno optimizirane. Lahko rečemo, da je optimizacija slike ključni dejavnik, ki ga morate upoštevati, ker veliko ljudi išče znane slike - geelong race day hats. Če se slike vašega spletnega dnevnika ali spletnega mesta začnejo uvrstiti, je verjetno, da boste dobili veliko število obiskovalcev.

Zakaj potrebujemo optimizacijo slik?

Obstajajo različni razlogi za optimizacijo slik. Slike, ki jih uporabljate v svojih člankih, pomagajo izboljšati rezultate SEO, dati privlačen videz svojih člankov, jih narediti iskalniku prijazno in igrati ključno vlogo pri povečevanju hitrosti nalaganja strani na vašem spletnem mestu. Obstaja veliko prednosti optimizacije slike, na primer s spletnimi mesti za izmenjavo fotografij, kot sta promet Instagram in Pinterest za kakovost pogona na spletnih straneh, slike se prikažejo v rezultatih iskalnikov in si lahko ogledate slike uvrstitev višja. Plus, slike izboljšajo stopnjo obiskov ene strani vašega spletnega mesta in povečajo oceno SEO. Če se osredotočate na ustvarjanje slik po meri, lahko dobite kakovostne povratne povezave, ko drugi blogi ali spletne strani uporabljajo svoje slike v svojih člankih, saj vam bodo dale kreditno povezavo.

Poiščite ustrezne slike za vašo spletno stran:

Preden uporabite nekaj slik v svojih člankih, bi vas rada predstavila nekaterim virom, kjer lahko brez težav dostopate do slik. Med slikami naj uporabite samo pristne vire in se izognete uporabi Google slik, saj je večina slik avtorsko zaščitena v tem razdelku..Spletne strani, kot so FreeDigitalPhotos, Pixabay, Wikipedia in MorgueFile, nudijo veliko slik na zalogi, Shutterstock pa je platforma, kjer lahko dobite kakovostne slike, tako da plačate nekaj dolarjev mesečno. Ne glede na to, ali uporabljate brezplačna spletna mesta ali plačane za iskanje ustreznih fotografij, morate biti prepričani, da ste založniku izdali ustrezno nakazilo, tako da vam nihče ne skrbi glede pravic slik.

Ustvarite svoje slike:

Prav tako je mogoče ustvariti svoje fotografije, kar bi bilo treba storiti le, če ne najdete popolnih slik na drugih virih. Canva je orodje za oblikovanje slikovnih podob, ki je narejeno tako za spletne razvijalce kot blogerje, ki pomagajo ustvarjati slike po meri. Iskanje številnih vnaprej pripravljenih predlog in lepih pisav je enostavno. Lahko preprosto povlečete ustrezno predlogo in pisavo ter svojo sliko pripravite v nekaj minutah.

Optimizirajte slike iskalnikov:

Ko gre za optimiziranje slik za iskalnike, morate izbrati pravo ime datoteke in ga prenesti iz zanesljivega vira. Na primer, če pišete zgodbo o Donaldu Trumpu, morate svojo sliko poimenovati kot "Donald Trump" in uporabiti isto besedilo v svojem naslovu. Velikost vaše slike je prav tako pomembna. Ne bi smeli uporabljati velikih slik, ker bi na strežnik postavili veliko obremenitev in bi lahko povečali hitrost nalaganja. Tako je najboljša velikost slike 200 x 200 pik. Besedilo Alt vsebuje kratek opis slike in mora biti pomembno za vaš članek. Pred objavo člankov poskrbite, da ste odstranili hiperpovezave iz svojih slik.

Format slike - JPEG, PNG in GIF:

Obstajajo različne vrste slikovnih formatov, kot so JPEG, PNG in GIF. Večina blogerjev in spletnih skrbnikov uporablja JPEG, ker je enostavno naložiti in daje boljše rezultate kot drugi dve slikovni obliki.

Zavijanje:

Blogerji porabijo veliko časa za pisanje kakovostnih člankov, zato ne smejo ogroziti kakovosti svojih slik. Prepričajte se, da uporabljate popolnoma optimizirane slike za boljšo uvrstitev iskalnika .

November 29, 2017