Back to Question Center
0

Očiščena vsebina in kako vpliva na vaše spletne strani Rankings - strokovnjak semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Vsebino strganja je mogoče opisati kot dejanje izbiranja vsebine z drugih mest na internetu in objavo kot svoje delo na vašem spletnem mestu. Obstaja veliko spletnih strani, ki vsebujejo kose vsebine z drugih spletnih strani. Nekatera spletna mesta bodo izbrala članke s druge spletne strani in jih objavljala kot svoje delo, medtem ko bodo drugi odšli do kopiranja celotnih spletnih mest - crear un servidor de correo gratis.

Takšno ravnanje je v nasprotju s smernicami, ki jih določa Google, in zakoni o avtorskih pravicah v Združenih državah in številnih drugih državah. Večina ljudi, ki so izgubili vsebino, se zavedajo, da delajo napačno stvar. Torej, če ne verjamete, da vsebujejo strganje, potem verjetno niste.

Strategija vsebine Semalt , Natalia Khachaturyan, pravi, da je priporočljivo, da se pri prikazovanju podatkov z drugih spletnih strani opozorite, če ne želite, da bi se izognili očiščeni vsebini. Včasih imajo lahko spletni skrbniki v svoji stranski vrstici »cvetove vire« ali »najnovejše vire«. To ni nujno slabo. V večini primerov je prikazovanje takšnih stvari v stranski vrstici v redu. Vendar, če prikažete preveč podatkov iz preveč virov, ste v nevarnosti, da boste zlomili Googlove smernice.

To ustvari naslednje vprašanje, koliko je preveč? Za to poizvedbo ni posebnega odgovora, vendar je popolnoma smiselno, da vsebina iz drugih virov ne sme presegati 10 odstotkov vaše spletne vsebine Dober primer bi bil tipičen spletni dnevnik, ki vsebuje stransko vrstico novic. V primeru, da so objave v spletnem dnevniku prekratke, je verjetno, da bodo vaše novice vsebovale več vsebine kot vaš spletni dnevnik.

Razmislite, kako bi taka stran ogledala iskalnik . Ugotovilo bo, da je večina vaše strani napolnjena z vsebino, ki ni izvirna, ali s ponavljajočo vsebino, kot je vaša noga in logotip. Zato se spletna stran morda ne bo obravnavala kot odličen vir za vsebino vsebine.

Morate vedeti, da je Google opisal nekaj primerov, za katere meni, da jih je treba strgati. Spletne strani, ki na primer kopirajo in objavljajo vsebino z drugih spletnih mest, ne da bi jim bilo treba dodati nobeno obliko vsebine ali vrednosti, veljajo za vsebinske skutere. Enako velja za spletna mesta, ki kopirajo vsebine z drugih spletnih mest in jih nato rahlo spremenijo, morda z zamenjavo v sopomenkih in nato ponovno objavo. Prav tako lahko poskušajo spremeniti vsebino z uporabo avtomatiziranih tehnik, kot so členi spinerji.

Podobno lahko nekatera spletna mesta reproducirajo stalne vsebinske vire z drugih spletnih strani, ne da bi svojim uporabnikom nudila kakršno koli obliko organizacije ali koristi. Te kršijo Googlove smernice in jih je mogoče strogo kaznovati.

Vsebina strganja se ne ustavi samo s pisno vsebino. Enako velja za vdelane vsebine, kot so slike, video in druge oblike medijev. V tem primeru lahko nekatera spletna mesta vdelajo to vsebino na druga spletna mesta, ne da bi uporabniku nujno dodala kakršno koli znatno vrednost. To tudi močno kaznujejo iskalniki. To bo samo prizadelo vašo uvrstitev v iskalnikih, namesto da bi mu pomagal.

November 29, 2017