Back to Question Center
0

Oblikovanje spletnih dokumentov s Khachaturyan Nataliya, Semalt Expert

1 answers:

HTML uporablja več ravni oznak naslova. V zvezi s tem je treba upoštevati, da je višja številka številke naslova, večji je njegov pomen. Oznake naslovov so nujne za vse spletne dokumente in pomoč vsebinsko strukturirajo na boljši način - παιδικα αντιηλιακα. Z uporabo oznak naslova lahko preprosto razlikujete vsebino in jo lahko razdelite v različne kategorije. Tudi naslovi so pomembni in dajejo članek bolj profesionalen in privlačen videz, besedilo oznake naslova pa mora biti krepko in veliko. Oznake HTML H1-H6 so opredeljene kot naslovi članka ali drugega spletnega dokumenta. Upoštevati morate, da gre za prvi naslov, ki je pomemben za vse spletne dokumente in je zadnji naslov, ki je najmanj pomemben v primerjavi z drugimi oznakami naslovov v spletnem dokumentu.

Khachaturyan Nataliya Semalt Strateški vsebnik, pojasnjuje, da se kot glavni naslov lahko uporabi element h1 HTML, ki mu sledijo oznake naslovov h2, h3, h4, h5 in h6. H1 je najbolj drzna; naj bo napisana v največji pisavi, medtem ko je h6 najmanjši naslov, ki je napisan v najmanj vidni pisavi. Ne smete zamenjati sebe in preveč razmišljati o oznakah naslova. Niso možnosti, temveč nujnost in vam pomagajo kategorizirati spletno vsebino na boljši način. Prav tako morate zapomniti, da oznake naslova vsebujejo različne atribute in vam pomagajo dati vsebini bolj privlačen in profesionalen videz. Google, Bing in Yahoo indeksirajo vsebine in spletne dokumente z oznakami naslovov enostavno in priročno. Z drugimi besedami, lahko rečemo, da se naslovi široko uporabljajo za strukturo spletnih dokumentov.

Kako pravilno uporabljati elemente HTML H1-H6?

Poleg tega, da so bistveni z vidika spletnega oblikovanja, oznake naslovov pomagajo izboljšati uvrstitev vašega spletnega mesta. Prva stvar, ki bi jo morali vedeti, je, kaj je namen uporabe oznak naslovov in zakaj bi moral članek razvrstiti v različne dele. Ni dvoma, da vaši vsebini dajejo uporabniku prijazen videz, vsebino pa lahko brez težav opazijo veliko število ljudi. H1 je najpomembnejša oznaka naslova in jo je treba uporabljati v vseh člankah, ki jih objavite na svoji spletni strani.

Pomembno je, da v ključnih oznakah uporabite ustrezne ključne besede, poleg tega pa bi morali dati prednost ključnim besedam in besednim zvezam, da povečate svoj SEO. Prepričajte se, da ste v poglavju h1 vključili primarno ključno besedo in osredotočiti se morate na uporabo sekundarnih, terciarnih ključnih besed in besednih zvez v oznakah naslovov h2 do h6. Primarne ključne besede ni treba vedno znova uporabljati v vseh svojih naslovih. Vse te prakse so dobro, da izboljšate svoj SEO, ki vam bo pomagal izboljšati uvrstitev vaše spletne strani v rezultatih iskanja .

November 29, 2017