Back to Question Center
0

Ne preveč optimizirajte svoje strani - Prakse iz Semalt

1 answers:

Oliver King, Semalt Manager Customer Success Manager, pravi, da je nad optimizacijo praksa uporabe preveč SEO trikov, ki sčasoma začnejo uničevati sposobnost spletnega mesta za uvrstitev. Optimizacija iskalnikov (SEO) vpliva na prepoznavnost vašega spletnega mesta v rezultatih iskalnikov , vendar optimizacija ne more prenašati ekološkega prometa na vaše spletne strani. Tukaj je vse, kar morate vedeti o preveliki optimizaciji.

1. Sidro, bogato s ključnimi besedami, za notranje povezave:

Notranje povezovanje je dobro, vendar uporaba sidrnega besedila s ključnimi besedami ne more imeti koristi za vaše spletno mesto - san jose clock store. Ne pozabite, da je sidro, ki uporablja URL ciljne točke in sidro, ki uporablja veliko ključnih besed, slabo za vaše spletno mesto. Če menite, da je tovrstnim povezavam koristno, ne smete pozabiti, da razpravljamo o preveliki optimizaciji. Občasno sidri, ki se ujemajo z URL-ji, prispevajo k pozitivnemu SEO. Če ponovite postopek znova in znova, optimizirate svoje spletno mesto, kar je grozljivo za rezultate iskanja.

2. Nepomembne ključne besede

Ne smete voziti prometa na svoje spletno mesto z uporabo nepomembnih ključnih besed. Čas je, ko so spletni skrbniki v svoje članke postavili ključne besede, ki so prilagojene odraslim, da bi pridobili nekaj iskalnikov prometa, vendar spletna stran z vsebinami za odrasle ne more dolgo preživeti. To je samo primer prekomerne optimizacije; nikoli ne smete uporabljati neustreznih ključnih besed in ne pišete izdelkov z nizko kakovostjo za vsako ceno. Ker Google in Yahoo indeksirajo vaše spletno mesto, bodo upoštevali vse primarne ključne besede, ki ste jih uporabili v svojih objavah. Če ste uporabili nepomembne ključne besede, iskalniki nikoli ne bodo izboljšali uvrstitve vaše strani..

3. Navedite notranje in zunanje povezave:

Varno je omeniti, da močne povezave vedno kažejo na globoke notranje in zunanje strani. Najbolj pogosto webmastere in blogerji uporabljajo nepomembne povezave in poskušajo voziti promet do domačih strani ali navigacijskih strani na najvišji ravni. Za take spletne strani je stopnja povezav na domači strani vedno višja od povprečja. Tako bi morali zgraditi kakovostne povratne povezave in zagotoviti, da bodo vsi vaši izdelki pravilno indeksirani v rezultatih iskalnika.

4. Uporaba H1 na različnih straneh:

Nikoli ne smete uporabljati H1 na glavni strani vaše spletne strani. Na žalost različni blogerji verjamejo, da beli SEO klobuk pomeni uporabo veliko naslovov, vendar to ni res. Če v enem samem članku uporabljate več kot eno oznako H1, ga optimizirate.

5. Povezave s toksičnimi spletnimi stranmi:

Spletne strani, na katere boste povezali, so bistvene in morajo biti netoksične. Različni spletni skrbniki in blogerji niso seznanjeni z nevarnostjo povezav. Vedno povezujejo svoje članke z zlonamernimi stranmi in nizkimi DA spletnimi mesti. Če povežete svojo spletno stran s strupenimi spletnimi stranmi, je verjetno, da boste prejeli povratne učinke črne klobuke.

6. Zaključek s ključnimi besedami:

Noga vaših člankov ne sme vsebovati veliko ključnih besed. Prekomerno optimiranje noge je praksa črne klobuke SEO, zato v tem delu ne smete nikoli uporabljati več kot dveh ključnih besed. Dokazi so pokazali, da Google in Yahoo razvrednotita povezave z nogami in kaznujejo spletne strani s polnjenjem ključnih besed.

Sklep:

Obstajajo številni osnovni problemi s prekomerno optimizacijo. Če se veliko osredotočate na tehnični SEO in poskusite uporabiti veliko število ključnih besed, lahko iskalniki morda prepovedo vaše spletno mesto za celo življenje. Ustvarjanje spletne strani z odlično prakso SEO je edini način za uspeh.

November 29, 2017