Back to Question Center
0

Kaj se vrti članek? - Khachaturyan Nataliya, Semalt Expert, pojasnjuje, kako optimizirati vsebino za namene SEO

1 answers:

Člen predenje je postopek prepisovanja člankov za ustvarjanje izvirnih kopij in preprečevanje podvojenih vsebinskih težav, ki lahko povzročijo kazni od Googla, Binga in Yahoo. Ideja je, da napišete članek in nato ustvarite svoje edinstvene kopije od sto do tisoč časa. Različne različice istega članka ali spletne vsebine se imenujejo spun članki. Poleg tega je pisatelj, ki preoblikuje članek, odgovoren za vključitev povezav nazaj na izvirno spletno stran v besedilu. Vse te povezave sporočajo Googlu, da je ta posebna spletna stran znana in bo potiskala iskalnik , da bi izboljšala svojo uvrstitev - teen c power.

Z lahkoto lahko ustvarite izdelane izdelke, vendar njihova kakovost ni odvisna od znamke. Kot veste, je za ustvarjanje prvotne vsebine potrebno veliko časa, vendar vam bo zagotovo pomagalo izboljšati uvrstitev vaše spletne strani. Pravzaprav je vržena vsebina tudi črnska različica članka. Khachaturyan Nataliya, Semalt Strateški vsebnik pravi, da je težava, da ni praktičnega načina, da bi se izognili predenju člankov.

Zakaj predenje členov je slabo za vašo spletno stran

Varno je omeniti, da je trženje člankov najbolj znan in zanesljiv način trženja vaših izdelkov, idej in storitev na internetu. Toni člankov se vrtijo vsak dan in veliko predenje programov in programske opreme ne more pomagati ustvariti več kopij istega vsebine..Najpogosteje so izdelki namenjeni za trženje in za ustvarjanje na tisoče povratnih povezav na spletno stran.

Google ljubi sveže vsebine

Iskalniki imajo radi sveže in ustrezne vsebine. Spletni dnevniki in spletne strani, ki redno objavljajo izvirne članke, so v rezultatih iskalnikov višje kot na spletnih mestih in blogih, ki ne posvečajo pozornosti objavljanju izvirnih člankov.

Vsa orodja in programska orodja za spenjanje člankov ustvarijo neberljive različice

Nikoli ne morete biti odvisni od orodja ali programske opreme, ki se vrti v članku, ker vse ustvarjajo nizko kakovostne in neberljive izdelke. Če uporabljate programsko opremo za predenje, morate zagotoviti, da je vsebina berljiva in popolnoma optimizirana za namene SEO. Na žalost orodja za predenje člankov niso zanesljive in vam ponujajo vsebinske kopije, ki jih je težko brati.

Besede in besedne zveze so drugačne, ideje in koncepti pa so enaki

Z orodjem za predenje članka lahko ustvarite samo več kopij iste vsebine, vendar kakovost ni odvisna od oznake. Besede in besedne zveze bodo drugačne, glavna ideja in koncept pa sta vedno enaka. To pomeni, da bo program za predenje člankov ustvaril samo nizko kakovostne različice in se ne morete zanesti na tak program, saj vam nikoli ne bo pomagal izboljšati uvrstitve vaše strani.

Predenje člena je neetično

Spletni mojstri in blogeri verjamejo, da je predenje člankov neetično in ne bi smelo biti del našega življenja. Če se zavedate pomena edinstvene in pristne vsebine, nikoli ne boste želeli spiniti svojega članka. Ponavljajoči se kopije iste vsebine lahko povzročijo težave za vašo spletno stran in druge spletne skrbnike, zato je ta praksa neetična in nemoralna.

November 29, 2017