Back to Question Center
0

Expert Semalt Islamabad opisuje 10 najboljših objav, o katerih bi morali vedeti

1 answers:

Botneti in pošti so povezani z hekerji in kiberkriminatorji, ki ukradejo podatke, številke kreditnih kartic in identitete uporabnikov na internetu. Boti pogosto služijo tudi pozitivnim namenom, ločevanje slabih robotov od dobrih robotov pa lahko vpliva na to, kako boste zaščitili svojo spletno stran in zagotovili kakovost prometa iz iskalnika . Skoraj vsi dobri boti so pajki, ki jih pošljejo Google, Bing in Yahoo, da indeksirajo vsebino za platforme socialnih medijev in njihove rezultate iskanja. Če želite, da dobro obiščejo vaše spletno mesto, morate vedeti vse o njih - buy cheap vps. Zagotovo vam bodo prinesli več dobička in uspeha, zato jih boste lahko uničili na spletu. Ob istem času morate paziti, da zaustavite slabe robove.

Michael Brown, vrhunski strokovnjak iz Semalt , razpravlja o desetih največjih botovih, o katerih bi morali vedeti.

1. Googlebot

To je Googlov spletni spletni brskalnik in se pogosto šteje za pajka. Googlebot uporablja algoritemski postopek in določa, katere spletne strani in bloge so pripravljene za pajkanje. Vsako spletno stran pridobi ločeno glede na obliko in kakovost besedila. Postopek iskanja po Googlebot-u se razteza s seznamom URL-jev spletnih strani, ki jih ustvarjajo drugi postopki za pajkanje, in so dopolnjene z zemljevidi podatkov, ki so jih zagotovili spletni skrbniki. Pametno zazna povezave, kot so HREF in SRC, na spletnih straneh in jih dodaja na svoj seznam strani, ki jih je treba indeksirati.

2. Baiduspider

Baiduspider je robot znanega kitajskega iskalnika Baidu Chinese. To je vodilni iskalnik Kitajske za zvočne datoteke, slike in objave v spletnem dnevniku.

3. MSN Bot / Bingbot

Ta robot ali bot za spletno pajkanje razvije Microsoft in zbira podatke s spletnih mest, da bi ustvaril indeks, ki ga je mogoče iskati za iskalni mehanizem Bing.

4. Yandex Bot

Yandex bot je bot ali iskalnik Yandexovega iskalnika..Yandex je znano rusko podjetje, ki deluje v enem izmed najboljših in največjih iskalnikov v Rusiji z več kot šestdeset odstotnimi tržnimi deleži v tej državi. Yandex se uvršča med petega najboljšega iskalnika na svetu in ima več kot 130 milijonov iskanj vsak dan od septembra 2017 in več kot 23 milijonov obiskovalcev.

5. Soso Spider

Soso.com je še en kitajski iskalnik. To je last Tencent Holdings Limited, podjetje, znano po ustvarjanju QQ. Od leta 2015 je Soso uvrščen med 35. najboljša in najbolj obiskana spletna stran na svetu in 12. najboljša spletna stran Kitajske, rang pa je posodobil Alexa. Soso dnevno dnevno sprejema več kot 21.063.490 ogledov strani.

6. Exabot

Exabot je znani spletni gonilnik Francije, ki ga je leta 2000 ustanovil Dassault Systèmes. Ta pionir v iskalnem omrežju stoji za različnimi mega-proračunskimi tehnološkimi projekti. ExaLead nam ponuja natančne in uporabne informacije iz interneta.

7. Sogou Spider

Sogou.com je še eden od kitajskih iskalnikov, ki je bil ustanovljen avgusta 2010. Trenutno je njegov uvrstitev na spletni strani Alexa 121. Sogou nam ponuja indeks več kot deset milijard spletnih strani.

8. Google Plus Share

Google Plus nam omogoča, da nam posredujemo priporočila z našimi prijatelji, družinskimi člani in drugimi ljudmi na svetu z Googlovim iskanjem. Njen gumb omogoča inicializacijo Googlovih delnih zmožnosti in nam ponuja načine, da našim obiskovalcem daste nekaj, da se čudijo.

9. Facebook Zunanji Hit

Facebook omogoča ljudem, da pošljejo povezave uporabne in informativne vsebine svojim prijateljem na socialnih medijih. Njegov sistem deluje prek začasnih prikazov slik in podrobnosti o spletni vsebini, kot so naslovi strani, URL-jev, videoposnetkov in slik. Sistem Facebook lahko zlahka pridobi informacije, ko uporabnik zagotovi povezave.

10. Google Feedfetcher

Google jo uporablja za pridobivanje Atomov in RSS, ko jih ljudje dodajo v Google Bralnik in Google domače strani. Feedfetcher zbira in osvežuje vire, ki jih je začel uporabnik, in jih ne pajka v iskanjih Bing in drugih storitvah Googla.

November 29, 2017