Back to Question Center
0

Bait In Switch Marketing - strokovnjak za Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Večina lastnikov podjetij se zaveda, da je vabilo in trženje stikov neetično. Oni so narobe, včasih pa lahko padete v pasti brez vašega soglasja. Ne glede na to, ali ste v pasti namenoma ali ne, morate vedeti, kako to deluje, in zakaj se šteje, da je napačno - parco giochi per bambini coperto milano.

Čas je, ko potrošniki postajajo pametnejši, čeprav so bile te marketinške taktike morda v preteklosti uporabne, se potrošniki zdaj zavedajo, kako izgledajo stikala in vabe.

Kako deluje vabo in stikalo

Strategija vsebine Semalt , Natalia Khachaturyan, razlaga, da to pomeni, da lahko podjetje oglašuje izdelek po nizki ceni, a ko kupci kupijo izdelek, ugotovijo, da ni na voljo . Zdaj, ko je stranka že v trgovini ali na spletni strani, jih bo podjetje poskušalo prepričati, da bi dobili nekaj drugega, kar je dražje od tistega, kar je bilo oglaševano. V takšnem scenariju je bila vaba izdelek, ki je bil oglaševan po nizki ceni, nato pa je bil prestavljen na nekaj drugega z višjo stopnjo.

Ta strategija trženja je v nekaterih primerih nezakonita, ker gre za lažni oglas. Vendar pa nekatera podjetja morda nimajo težav. Imajo načrt, da povlečejo eno od taktik. Na primer, lahko na izdelku postavijo izjavo o omejitvi odgovornosti, ki kaže, da je izdelek na voljo v omejeni količini. To bo imelo podjetje kritje in ne more priti v težave, če se vam zdi nedostopno..

Vabljanje ni narobe. Preklop je napačen del tega načrta. Vabljanje je dovoljeno, dokler ne preklapljate izdelkov. Nekatere tipične vabe in metode preklopov, ki jih lahko uporabljate nevede, so:

Uporaba imena vašega konkurenta, da privabi promet na vaš izdelek

Ta taktika pa je odvisna od vaše izbire besed. Če oglašujete svoje izdelke ali storitve in svoje besedne besede izrazite, kot da prodajate izdelek, ki ga nimate, ampak drug priljubljen konkurent, se lahko to imenuje kot vabljanje ali prevažanje vaših strank. Pravno je primerjati svoje izdelke s tistimi vaših konkurentov, vendar je napačno uporabljati, da bi vas ljudje obiskali .

Uporaba nepomembnih ključnih besed in SEO vabo in stikalo

Glavni cilj uporabe ključnih besed je optimizacija uvrstitve na SEO. Pomagajo ljudem, da vidijo izdelke, povezane z vašim podjetjem, in povečajo promet na vaši spletni strani. Če ste SEO vabo in stikalo, uporabljate ključne besede, ki nimajo nič opraviti s tem, kar vaše podjetje prodaja. Vstavili boste nepomembne ali napačne ključne besede, ki jih večina posameznikov običajno išče, tako da lahko več ljudi pride na vašo spletno stran samo, da bi našli različne izdelke od tistega, kar so pričakovali.

Če se to sliši kot nekaj, kar ste počeli v vašem podjetju, je pomembno opozoriti, da vidljivost spletnega mesta ni vedno nujna, še posebej, če se posamezniki, ki si ga ogledajo, ne bodo pretvarjali. Strategija je na področju SEO navedena kot načrt črne klobuke, zato ga je treba izogibati za vsako ceno.

Zaupanje je bistveno za vsako podjetje. Ne ubijte tega, tako da vaše stranke mislijo, da jih boste prevarali v takšen pregled na spletu, ki bi jih lahko eden izmed njih uničil vaš ugled in vaše podjetje na splošno. Preverite, ali gre za napake v oglaševalski akciji in se jim izognite.

November 29, 2017