Back to Question Center
0

Ali je vsebina strganje obliko Black Hat SEO Technique: Kaj morate vedeti - strokovnjak iz Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Strategija vsebine Semalt , Natalia Khachaturyan, opozarja, da lahko podvajanje vsebine, da bi povečali obseg strani z vsebinami na vašem spletnem mestu, lahko hitro uniči spletno oglaševalsko akcijo. V SEO, hranjenje vaših uporabnikov z izvirno in svežo vsebino, je dolgoročna strategija, ki lahko zaslužijo vašo spletno stran pravi promet. Vendar pa lahko stanovanje na tehnikah črne klobu SEO v resničnih težavah povzroči Google.

Znano tudi kot podvajanje vsebine, strganje vsebine je ena od tehnik črnskih klobukov, ki jih večinoma uporabljajo spletni skrbniki za uvrstitev visoko za svoje konverzijske ključne besede. Nekateri spletni skrbniki delajo na predpostavki, da povečanje obsega strani na spletni strani pomaga pri povečanju angažiranosti uporabnikov in izboljšanju poslovne prepoznavnosti. Vendar pa je ta pojem na SEO strokovnjaku izkazal narobe, saj objavljanje vsebine podvajanja na spletno stran vodi do visoke stopnje obiskov ene strani - bin temp cables.

Koristne informacije o oskubljeni vsebini

Povečanje angažiranja uporabnikov in doseganje ciljnega trga v realnem času je izredno pomembno pri internetnem in internetnem trženju. Objavljanje interaktivne, izvirne in sveže vsebine na vašem spletnem mestu pomaga, da pridobite pozornost potencialnim obiskovalcem. Vendar so nekateri spletni skrbniki začeli z bližnjimi potmi, tako da so optimizirali njihove spletne strani za vsebino, ki je vsebovala, za njihovo ključno besedo za konverzijo, da označijo ustrezne.

Očiščena vsebina je običajno označena kot praksa kršenja avtorskih pravic, ki so jo izvajali spletni skrbniki, da bi povečali angažiranost uporabnikov in ustvarili pravi promet. Strategije, ki jih izvajajo svetovalci za trženje, spletni tržniki in spletni skrbniki, da se uvrščajo v algoritme, povejo več o njih..Pridobivanje dovolj časa za ustvarjanje interaktivne vsebine in zagotavljanje koristnih informacij potencialnim obiskovalcem je vredno. Z vašim spletnim mestom se bodo uporabniki vrnili na več vsebin z dodajanjem vrednosti vaši vsebini.

Iskalniki redno posodabljajo svoje algoritme za odkrivanje podvojenih in strganih vsebin. Tukaj je nekaj primerov strganja kot oblika črnega klobuka SEO:

Kopiranje in ponovno objavljanje vsebine

Oblikovanje in kopiranje vsebine z drugih spletnih strani brez dodajanja uporabnih informacij materialu je oblika tehnike črne klobuke SEO, ki lahko ogrozi vašo spletno oglaševalsko akcijo. Da bi se izognili strganju, razmislite o dodajanju dragocenih in interaktivnih informacij vaši vsebini, da bi prišli do vaših uporabnikov.

Uporaba avtomatiziranih tehnik

Z uporabo avtomatiziranih tehnik za spreminjanje obstoječega članka s preprosto nadomeščanjem sinonimi je tehnika tehnike črne klobuke. Namesto da nadomestite trenutni članek s sopomenkami za ustvarjanje več sto ali tisoč člankov, vzemite čas, da ustvarite novo vsebino in izboljšate svojo poslovno prepoznavnost.

Vdelava vsebine, kot so virusni videoposnetki

Če ste vdelali vsebino z drugih spletnih strani, ne da bi končnemu uporabniku dodali kakršno koli obliko vrednosti, razmislite o spremembi strategije, da preprečite, da bi jih algoritmi iskalnikov izognili temu, da bi jih prepovedali in blokirali.

Ponovno vnašanje virov iz drugih spletnih strani

Spletne strani za e-poslovanje, ki reproducirajo in kopirajo vir na drugih spletnih mestih in ne dodajajo edinstvene vsebine z edinim namenom, da bi koristile uporabnikom, se lahko soočijo s prepovedjo Googla brez pogajanj o rezultatih.

Optimizacija iskalnikov je dolgoročna shema, ki poskuša izboljšati poslovno prepoznavnost in povečati udeležbo uporabnikov z neplačanimi rezultati. Ker gre za tehniko črne klobu SEO, je strganje vsebine pripeljalo do ukinitve številnih spletnih strani. Če ste izvedli eno od zgoraj poudarjenih praks, razmislite o revidiranju svojih strategij in zadetku na ciljnem trgu s tehnikami belega klobuka SEO.

November 29, 2017