Back to Question Center
0

Ali mi lahko poveste, kako povratne povezave pospešujejo moj spletni promet?

1 answers:

Danes se preveč začetnikov spletnih mest in lastnikov spletnih podjetij pogosto bolj osredotoča na optimizacijo iskalnikov na strani (na primer ključne besede, arhitektura spletnega mesta itd.). In prepogosto ne plačujejo dovolj pozornosti, kako povratne povezave delujejo za splošno delovanje svoje spletne strani. Na ta način preprosto spregledajo pomen povratnih povezav - saj večina strokovnjakov v industriji meni, da kakovost povratne povezave običajno obremenjuje približno 80% celotne vrednosti spletne strani z vidika glavnega iskalnega algoritma, ki ga opravi Google. Torej, opisuje, kako povratne povezave delujejo za vašo spletno stran, lahko preprosto priznamo, da njihovo pridelovanje iz drugih spletnih virov, ki kažejo na vašo spletno stran, neposredno izboljša spletno prepoznavnost za iskanje. Zato, ko gre za gradnjo povezav, se pogosto šteje za preveč ogromno priložnosti, da bi jo prenesli.

how backlinks work

Kljub temu pa nekateri ljudje še vedno ostajajo odmaknjeni od gradbenih povratnih informacij aktivno. Če se to zgodi tudi vam, tukaj je nekaj osnov, kako povratne povezave pospešujejo vaš spletni promet. Prenos na preprost angleški jezik je povezava, ki povezuje dve različni spletni strani. Seveda imate lahko notranje povezave, ki povezujejo različne spletne strani na svojem spletnem mestu (za boljšo navigacijo in namene indeksiranja). Konec koncev, zakaj bi morali vsi toliko skrbeti za kakovostne povratne povezave? Ker z vidika večjih iskalnikov (kot je sam Google, kot tudi Bing in Yahoo), povratne povezave prikazujejo vrednost in uporabnost spletne strani za ljudi. Zato bo imela dober profil povratnega povezava služiti kot močan razvrstitveni signal za iskalnike, da bo vaše spletno mesto "priporočeno" širšemu občinstvu, saj mora biti dragoceno in koristno za ljudi. In zapomnite si - obstaja več osnovnih značilnosti povratne zveze, ki določajo njihovo kakovost. Na primer, večja teža bo imela backlink, ki prihaja iz vira, ki je v celoti pomemben za industrijo vašega glavnega spletnega mesta. Na ta način bodo bolj koristne tiste s tretjih spletnih strani z visoko PR (stran rank), DA (oblast domene) in PA (avtor strani).

seo backlinks

Torej, kateri so najboljši načini za kakovostne povratne povezave, ki kažejo na vašo spletno stran za višjo pozicijo na seznamu iskanja? Seveda, z vključevanjem vsebine strani pogosto pomeni, da že imate nekaj povezav, ki kažejo na vašo spletno stran ali blog. Kljub temu v resnici to nikoli ne bi bilo dovolj, da bi se dobro uvrstilo glede na zelo oster nivo iskalne konkurence. Mislim, da bi bolje ukrepali proaktivno in ustvarili bolj kakovostne povratne povezave sami. Tukaj je, kako:

  • vohun na profil vašega konkurentovega backlink z uporabo spletnih orodij za raziskovanje, kot so Majestic SEO, Semalt Analyzer ali Open Site Explorer, da posnemite najboljše na svoje spletno mesto.
  • poskusite objavljati goste - ne oklevajte, da nekaj časa vlagate v pisanje vsebine za druge spletne strani tretjih oseb, da dobite povratno povezavo na svojo spletno stran v zameno.
  • pazite na vse, kar je v najkrajšem možnem času, da bi objavili sporočilo za skupno rabo in povečali število vaših backlink.
  • postanejo dejavni na socialnih medijih, da izboljšajo avtoriteto svojega glavnega spletnega mesta, pokažejo svoje strokovno znanje in hkrati pobirajo nekaj povratnih informacij Source .
December 22, 2017