Back to Question Center
0

Kaj naj vem o top povratne povezave SEO za izgradnjo moje spletne strani?

1 answers:

Ali veste, zakaj povratne povezave so tako pomembne pri SEO? Težava je v tem, da preveč ljudi, ki so seznanjeni s temo kakovostnih spletnih povezav, verjamejo, da le prispevajo k končni odločitvi Google o dodeljevanju pozicij za razvrščanje poizvedbe - za vsako spletno stran, blog, itd.Seveda je tak predlog smiseln. Dejstvo je, da so nedavne študije ponovno potrdile, da je e-poštni profil ekološke povezave na spletnem mestu (drugače, najboljši SEO povratne povezave) dejansko med prvimi 3 najpomembnejšimi dejavniki, ki jih obravnava Googlov prefinjen algoritem za razvrščanje poizvedb.

top seo backlinks

Seveda je najpomembnejši kakovost kakovostnih povratnih znakov, ki jih vsi sodelujejo v industriji optimizacije iskanja. Toda zdaj je njihov končni vpliv postal še močnejši kot kdaj koli prej - zato morate vedeti vse o konceptu top SEO povratne povezave, SEO kapital, backlink lastništva in link sok. Za popolno sliko Optimiranja iskalnikov in spletnih povezav bom začel z nekaj osnovnimi izrazi.

Kaj naredi koncept top SEO povratne povezave?

Prvič, izraz "backlink" pomeni prihajajočo povezavo na spletni strani tretje osebe, spletnem dnevniku ali drugem spletnem viru, ki je na voljo na spletu. Nato beseda "top" opisuje močno funkcijo ali kakovost povratnih povezav - z vidika SEO. Navsezadnje beseda "SEO" pomeni, da takšne spletne povezave vplivajo na uvrstitev v iskalnik - bodisi v dobrih ali pozitivnih negativnih, včasih celo na nevtralen način. Dejansko je dejanska uspešnost povratnih povezav v SEO na splošno odvisna od nabora glavnih dejavnikov in konceptov, o katerih razpravljamo spodaj.

SEO Equity & Link Juice

Predstavljajmo si svet na spletu kot svetovni sistem, sestavljen iz ogromnega števila medsebojno povezanih spletnih mest in spletnih strani. In vse je v gibanju - spletne vsebine se razvijajo, da jih odkrije vedno večje število uporabnikov - vedno več ljudi jih uporablja, uporablja, deli in poveže z njo. Tako se vsaka spletna stran in spletni dnevnik vključijo v potekajoč proces ustvarjanja in distribucije več avtorjev strani, PageRank in domene.

  • SEO lastništva vašega spletnega mesta se običajno nanaša na njen splošni potencial za razvrščanje - sestavljen je iz skupne vrednosti strani in pristojnosti domene, podprt s kombinacijo moči top SEO povratnih. Če ga postavite v preprost angleški jezik, je pravičnost vašega spletnega mesta sposobna dobro uvrstiti na Googlove SERP-je. To je to.
  • Povezovalni sok (a. k. a. povezava lastništva) na splošno vidijo strokovnjaki za optimizacijo kot "podmnožico" celotnega lastniškega kapitala. Kar se tiče mene, prepoznam koncept povezovalnega soka kot "znesek" lastniškega kapitala SEO, ki se prerazporedi, ko se dve ločeni spletni strani povezujeta. Torej, link sok je tok lastniškega kapitala SEO - prenese s spletne strani gostitelja in preide na ciljno destinacijo.

seo backlinks

Konec koncev, tukaj je spodnja vrstica za koncept top SEO povratne. Dejansko so vsi osnovni izrazi, omenjeni prej (i. e. , Lastniški kapital, povezava in sok povezave) teorijo SEO skupnosti - samo da bi razumeli, kako Google dejansko deluje. Pravzaprav so to jezik sodobne optimizacije, ne Google iskalnika. Z enostavnimi besedami tako sam Google in njegova akademija za spletne skrbnike nikoli nista natančno omenili te resnično občutljive težave. Torej, upam, da bo moj kratek uvod o top SEO povratne bi bilo koristno za vas, vsaj da je za jasen začetek za vaš naslednji globoko potopite v svet iskalnik optimizacijo Source .

December 22, 2017