Back to Question Center
0

Kakšna je najboljša izbira za povratne povezave na domači strani?

1 answers:

Povratne povezave s kontekstno stranjo so pogosto priznane kot sveti grail sodobnega koncepta optimizacije iskalnikov. Mislim zlasti na povratne povezave domače strani so glavni deli uspeha vaše spletne strani v naraščajoči avtoriteti, pa tudi priljubljenost v Googlovih rezultatih iskanja. Kakšne so kontekstne povratne povezave po definiciji? Z vidika SEO je povratna povezava zunanja povezava, ki prihaja iz druge strani, ki kaže na svojo spletno stran. Domača stran je glavna (prva) stran vašega spletnega mesta. Kontekstualno - pomeni naravno umestitev znotraj vsebine, ne smejo biti nobene lokacije neželene pošte ali stranske vrstice.

homepage backlinks

Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati pri gradnji povratne povezave na domači strani:

  • poskrbite, da izgledajo naravno, tako kot pri vseh drugih povezave;
  • , da ne bi izzvali Googlovih sumov, ne pretiravajte s temi močnimi povratnimi informacijami;
  • se osredotočite na uporabniku prijazno izkušnjo brskanja, posvečajte dovolj pozornosti vaši vsebini na strani;
  • ohranite pravo ravnovesje med povratnimi stranmi na domači strani in ostalimi drugimi tehnikami SEO, kot je pravilna uporaba vaših glavnih ciljnih ključnih besed, vzdrževanje mobilnih odzivnih uporabniških izkušenj ter splošno pomembnost za ciljno skupino uporabnikov v živo.

Zakaj so domače povratne povezave tako močne?

Samoumevno je, da je vsaka povratna povezava na spletni strani spletne strani vedno učinkovitejša od katere koli druge povezave. Vendar ne pozabite, da kakovost vaših povratnih informacij ne izhaja le iz zelo priljubljenih spletnih virov. Mislim, da je priljubljenost vsake posamezne strani, na katero se nanašajo, enako pomembna in jo je treba vedno upoštevati. Na ta način, torej domača stran je skoraj vedno najbolj priljubljena na skoraj vsakem spletnem mestu, preprosto zato, ker je najverjetneje, da bo skoraj vsak obiskovalec plačal obisk.

Kako priti do njih?

Glede na pomembnost kontekstnih povratnih povezav na domači strani, poskusimo ugotoviti, kaj je najboljši način za njihovo pridobivanje. Prvič, lahko jih preprosto zahtevate neposredno - ali se soočite z zahtevno nalogo, da zagotovite visoko kakovostne vsebine, ki so dovolj močne, da bi se lahko samo stave na to, ali da boste plačali veliko denarja, potrebnega za dogovor z najbolj sponzoriranimi povratniki, ki jih je treba varno.

Glede na to, da imate zelo močno vsebino, se lahko izkaže, da imate dovolj sreče za pridobivanje kakovostnih in resnično močnih povratnih točk. Čeprav, najpogosteje, ni verjetno, da se bo zgodilo, tako da boste dobili vse, ki prihajajo z najboljših spletnih strani z najvišjo oblastjo domene in pomembne strani razvrstitev rezultat. Torej, kaj je treba storiti, če vaša spletna stran ni znana? Recimo, da je to samoumevno, ko najprej poskušate izboljšati svojo strategijo povezovanja stavb (ali katera koli druga sredstva, povezana z zunajsplošnim SEO-om, da ne omenjate povratnih povratnih točk za kontekstno stran) je najeti strokovnjaka.

site backlinks

Pravzaprav se lahko procesu redko ravna s strani vsakega, ki deluje sam, tudi če je pameten in dovolj usposobljen spletni skrbnik. Mislim, da je za polno učinkovito uporabo predlagano, da se ukvarjate z nekaterimi aktivnimi fanti, ki so v zadnjih letih dobro povezani s svetom SEO. Zato verjamem, da je najboljša izbira za povratne povezave na domači strani najem strokovnjakov, ki poznajo vse navzkrižne vsebine in imajo lastne stike ali veliko neodvisnih spletnih mest z najvišjimi pooblastili za povezovanje vaše strani z Source .

December 22, 2017