Back to Question Center
0

Kako priti do ustreznih povratnih povezav s TOP PR spletnih strani v Googlu?

1 answers:

Povratne povezave so zelo pomembne za vsak spletni vir, ne glede na to, ali gre za lokalno poslovno spletno stran ali veliko maloprodajno spletno podjetje. Zunanje povezave lahko pridobite s komentarji na drugih spletnih mestih, povezanih z nišami, ali pa objavljate objave v spletu ali pošiljate članke na socialne zaznamke in spletna mesta za družabna omrežja. Obstajajo primarni načini ustvarjanja povezav. Vendar pa obstaja veliko drugih bolj profesionalnih načinov za gradnjo povezav na spletu.

top pr sites for backlinks

Zakaj morate uporabljati spletne strani TOP PR za povratne povezave?

Da bi dobili visoko PageRank in povečali uvrstitev na spletnem mestu, morate zgraditi svoje povezave na TOP PR spletnih straneh. Vsak lastnik spletnega mesta želi pridobiti povezave z visokimi spletnimi viri PR, zato se boste najverjetneje soočili s težavami pri dostopu do teh spletnih mest. Poleg tega običajno te vrste spletnih strani omogočajo le nofollow povezave na svojih straneh. Povezave Nofollow ne bodo prinesle nobenega povezovalnega soka na vašo spletno stran, ali bodo dane na avtoritativne ali neželene spletne strani. Zato je tisto, kar potrebujete, dofollow povezave, ki lahko dvigne vašo spletno stran uvrstit in prispevajo k iskanju optimizacije prizadevanj.

Vendar je na voljo veliko spletnih mest TOP PR, kjer so na voljo povratne povezave. Naj razpravljamo o nekaterih od teh spletnih virov.

  • Google+

Google+ je vodilna mreža socialnih medijev, ki je postavljena na TOP strani PageRank s skoraj najvišjo oznako

. Na tej platformi lahko izdelate povratne povezave in ne pozabite.

Najprej se morate prijaviti v svoj račun Google+ in preveriti. Preverite, ali imate poštni predal v Gmailu. Nato pojdite na svojo stran profila in kliknite na razdelek »O storitvi«. Po tem se pomaknite do možnosti »Povezave« in kliknite »Uredi«. V tem razdelku lahko dodate svoje povezave in samodejno postanejo avtomatično.

  • YouTube

Ta medijska platforma je trendi v naših dneh. Vsak dan ga milijoni ljudi odpirajo za izobraževalne in zabavne namene. Zato je zelo koristno, da uporabite ta spletni vir PR9 v vašo korist. Tukaj lahko gradite tudi povezave dofollow in nofollow.

Ker je YouTube medijska platforma z omejenim številom besedilnih informacij, lahko v svoje razdelke »O« ali »Opis« dodate povratne povezave na spletni dnevnik ali spletno stran. Te povezave se štejejo za nofollow, tako da ne prinašajo neposredne povezave sok na vašo spletno stran. Vendar, če postavite povezavo na razdelek »Povezana spletna stran«, potem imate vse možnosti, da dobite kakovostne povratne povratne povezave.

top sites for backlinks

Ker obstaja veliko video blogerjev, ki redno objavljajo svoje videoposnetke na YouTubu, lahko z njimi vzpostavite poslovne odnose. Vse, kar potrebujete, je najti blogerja, ki ustvarja videoposnetke ali temo, povezano z vašim, in ga prosi za sodelovanje. Najverjetneje boste dobili pozitiven odziv, saj večina blogerjev išče finančno podporo.

Če želite v YouTubu prejeti povezave dofollow, morate svoj račun preveriti s povezavo in poslati spletno mesto Googlovim spletnim skrbnikom. Potem se morate prijaviti v svoj račun za YouTube in izbrati funkcijo »Nastavitev kanala« in nazadnje kliknite »ogled dodatnih funkcij«. "V naprednem razdelku boste lahko dodali spletno mesto v razdelek» povezana spletna stran « Source .

December 22, 2017