Back to Question Center
0

Kako lahko izkoristite predložitev imenika povratne povezave?

1 answers:

Ta članek bo uporaben za tiste, ki iščejo imenike in mesta, kjer lahko pošljejo svoj spletni dnevnik. Pripravljam na vas ekskluzivni seznam spletnih mest, ki je lahko koristno za vašo oglaševalsko akcijo. Torej, če svojega izvornega mesta še niste poslali v te imenike, bi morali to situacijo izboljšati in ustvariti enega. Naj pogledamo te imenike natančneje.

backlink directory

Kje lahko pošljete svoj spletni dnevnik?

Želim začeti ta seznam z orodjem za spletne skrbnike, saj je odličen način, kako dobiti spletno mesto na spletnih iskalnikih. S predložitvijo svojega spletnega dnevnika ali spletnega mesta omogočite boljše rezultate iskanja na spletnem mestu in na strani z rezultati iskanja omogočite višji uvrstitev. Čeprav obstajajo nekateri imeniki, ki so zelo uporabni, lahko pa dodate tudi svojo povezavo, da preverite rezultat.

  • Google Webmaster Tool

To orodje je zasnovano tako, da olajša stvari za spletne skrbnike in lastnike spletnih mest. Ne morete dodati svojega spletnega mesta samo v Googlov sistem, temveč tudi predati svoj zemljevid spletnega mesta. S tem boste zagotovili, da lahko Google Bots pazi na vse vaše povezave na spletnem mestu in jih indeksira ter tako daje vaši strani višjo uvrstitev. Še ena prednost tega orodja je, da lahko služi kot brezplačno SEO orodje za vašo spletno stran.

  • Facebook

Če ustvarite zmagovalno oglaševalsko akcijo za trženje v družabnih medijih, boste lahko dobili veliko dragocenega prometa v primarni domeni prek te platforme socialnih medijev. Če želite spletno mesto poslati na Facebook, morate tukaj ustvariti svoj poslovni račun. Obstaja veliko priložnosti za podjetja na Facebooku, kot so Pixel, oglasi in tako naprej.

  • Google+

Veliko lastnikov spletnih strani podcenjuje vrednost te Googlove platforme. Vendar pa ga pošljete v Google in postanejo bolj prepoznavni na Googlu in začnete pridobivati ​​bolj usmerjen promet na vašo domeno.

  • Google Analytics

Storitev Google Analytics ni običajno mesto za pošiljanje vašega spletnega mesta ali spletnega dnevnika. Vendar pa preprosto ne morete obstajati brez tega orodja, če želite oglaševati svojo blagovno znamko na spletu. Pomaga pri sledenju statistike vašega spletnega mesta in vam priskrbi vse pomembne meritve, ki jih potrebujete za spremljanje uspešnosti vaše oglaševalske akcije. Najboljši del tega je, da je brezplačno orodje, ki je na voljo za lastnike spletnih strani z vsega sveta. Pinterest je priljubljena medijska platforma, ki temelji na vizualni vsebini

website backlinks

  • Pinterest . Ko pošljete svoj spletni dnevnik Pinterestu in preverite svoj profil, si zaslužite brezplačne, pomembne in kakovostne povratne pod pogojem, da uporabnikom zagotovite kakovostno infografiko. Poleg tega vam bo ta imenik povratne povezave pomagal izboljšati ozaveščenost blagovne znamke in privabiti potencialne kupce do vaše blagovne znamke.

    • Alltop

    Ta imenik za povratne povezave je uporaben za stare domene kakovosti, ki imajo uporabnikom nekaj avtoritete. To je zelo koristna in koristna platforma, saj lahko izboljša vašo spletno stran izpostavljenosti Source .

December 22, 2017