Back to Question Center
0

Ali lahko priporočite nakup povratnih povezav iz omrežnih spletnih dnevnikov (PBN)?

1 answers:

Kar se tiče mene, vam ne morem priporočiti, niti ne pokažem natančno, katera je treba najprej preizkusiti. Stvar je v tem, da se osebno ne počutim kot Grey-Hat SEO, ali Bog ne daj Black-Hat SEO. In nakup povratne povezave iz zasebnih spletnih dnevnikov je definitivno tabuirana shema, ki jo je Google toliko sovražil. Verjamem, da je plačevanje povratnih informacij iz omrežnih spletnih dnevnikov (PBN), ne glede na to, kako uspešne so v tem trenutku, verjetno najlažji način zaslužiti težko in težko obnovljivo (včasih celo nepopravljivo) rangiranje. Kljub temu so blogi zasebnih omrežij še vedno priljubljeni, poleg tega pa sem videl tudi veliko začetnih webmasterov, ki uživajo v obravnavi, in izkoristili precej hiter in precej merljiv napredek na področju SEOa

.

Ampak kaj je resnica? Kako narediti dobro oblikovano odločitev o povratnih povezavah iz mrežnih spletnih dnevnikov? Poskusimo vse narediti jasno - samo z nekaj hladnimi dejstvi in ​​mojimi kratkimi predlogi, da bi pretehtali svoje prednosti in slabosti. Navsezadnje je odvisno samo od vas.

Povratne povezave iz omrežja Blogi so dobre za:

  • Ob nadzor nad SEO, mislim, da lahko dobite močno prednost pred vašimi konkurenti. Vse je preprosto - nakup povezav iz PBN pomeni, da lahko prilagodite svoje povezave, kot so noro, da preizkusite morebitne možnosti za povezave in sidro za besedila. Da, to je neverjetno privlačno značilnost - samo zato, ker ni nobene druge strategije, ki bi dala to svobodo, da preveri vse, kar je v akciji - tukaj in zdaj.
  • Koristi od takoj višje avtoritete, tako kot pri PBN, lahko uporabite starega in zanesljivega organa že obstoječe spletne strani - brez odlašanja. Nakup povratnih povezav iz mrežnih spletnih dnevnikov se zdi še bolj privlačen, zlasti ob upoštevanju dejstva, da je te vrste povezav še posebej težko graditi na popolnoma naraven način.

  • Prihranite veliko časa in truda, preprosto zato, ker stavite na PBN - vam ni treba več sodelovati z ozaveščenimi ali stavbnimi odnosi. Za mene je tako dolgočasna naloga, da opredelim prave priložnosti za informiranje, verjetno najhujši zamudni poskusi, ki sem jih kdaj imel.
  • Medtem ko so PBN izjemno varčevalci časa, zapuščajo vrata, ki so še vedno težki izzivi pri tradicionalni povezavi. Mislim, na primer, da je včasih skoraj nemogoče zaslužiti te visoke PR povratne povezave s starimi in zaupanja vrednimi domenami. Delovanje se zdi težko obvladljivo, tudi preden se lotite tega, vsaj brez kršenja smernic. Konec koncev, investiranje vašega časa in truda v izgradnjo dejanskega odnosa ali kakršnega koli drugega precejšnjega dosega - vam nikoli ne more priskrbeti nobenih pričakovanj ali predvidljivih rezultatov, ne da bi zagotovili napredek v dolgotrajnem partnerstvu.

Bottom Line

No, tukaj je nekaj najslabših stvari o povratnih povezavah iz mrežnih spletnih dnevnikov, samo zaradi popolnosti. V najslabšem primeru lahko z uporabo PBN-ov za povezavo zgradimo ročno kazen - včasih lahko celo pride do skrajnosti, ko se vse konča s trajno prepovedjo iskanja. Če bi se to zgodilo, ne bi bilo nič storiti, razen, da bi znova zgradili svojo žalostno spletno stran ali blog - od vsega začetka Source .

December 22, 2017