Back to Question Center
0

Je moj posel dober kandidat za povratne generacije?

1 answers:

Velika podjetja na spletu, ki imajo proračun za lastno ekipo SEO in so pripravljena vlagati znatne vsote v vse bistvene tehnike optimizacije, imajo vse možnosti za ustvarjanje povratnih povezav. Vendar pa za mala ali lokalna podjetja, ki poskušajo ostati pozitivne denarne tokove, povezava z zgradbami morda ni videti kot strategija, ki bi bila vredna naložb.

Razpravljamo o tem, ali je povezava stavba stroškovno učinkovita tehnika za nedavno uveljavljeno spletno poslovanje ali ni smiselno poudariti generacije zunanjih povezav na bottom line optimizaciji.

how to generate backlinks

Potencialna donosnost, ki jo lahko dobite pri gradnji povezav

Natančneje si oglejmo, kaj je gradnja povezav in kako lahko prispeva našo spletno stran za optimizacijo iskalnikov. Ta zunanja tehnika optimizacije se uporablja za prikaz iskalnikov, kako dragocena je vaša spletna stran. Ko iskalniki ocenijo, kateri spletni viri zaslužijo najvišji položaj na strani z rezultati iskanja, posebno pozornost namenja pomembnosti poizvedb in pooblastil spletnih mest. Pomaga Googlu uporabnikom omogočiti, da so najbolj ustrezni za njihove rezultate iskanja. Google oceni pooblastilo spletnega mesta z več dejavniki, od katerih je najpomembnejša število in kakovost zunanjih povezav, ki kažejo na spletni vir.

Večja je avtoriteta povezave, večja je vrednost vaše spletne strani. Pristojnost za povratne povezave določa ugled in zanesljivost vira povezave ter ustreznost vsebine, kjer je ta povezava postavljena. Če uporabniki upoštevajo določeno backlink, ga lahko štejemo za kakovostno in visoko avtoritativno.

Povezava stavbe sama po sebi prinaša veliko koristi za spletno stran. Naj navedemo nekaj izmed njih:

  • Povečanje uvrstitev

Vhodne povezave lahko povečajo pristojnost domene vaše strani ali povečajo promet na določeno stran vašega spletnega vira katera je povezana. Kot rezultat, bo Google obravnaval vašo spletno stran kot bolj ugleden in dal vaši strani višji uvrstitev, kot tudi poslati več prometa na vašo spletno stran.

  • Napotitveni promet

S povezavami v gostujoče objave in druge oblike zunanje vsebine prinašate promet na vašo spletno stran. Če vaše povezave obkrožajo kakovostna in vsebinska raziskovalna vsebina, ki bo vašemu ciljnemu občinstvu dala vrednost, boste dobili promet od uporabnikov, tako da kliknejo povratne povezave neposredno za več informacij.

how to get backlinks

  • Ozaveščenost blagovne znamke

Če nenehno omenjate svojo blagovno znamko v objavah v spletnem dnevniku in na drugih spletnih mestih, uporabniki bodo to zapomnili. In tudi če ti uporabniki ne kliknejo na vaše povezave, boste izboljšali prepoznavnost blagovne znamke.

  • Donosnost naložbe Povratne povezave lahko trajajo nedoločen čas, zato se njihova vrednost sčasoma lahko poveča. Če vlagate svoj denar v stalno povezavo na eno od najboljših spletnih mest, boste dobili visoko donosnost te naložbe v obliki stalnega prometa in pretvorbe Source .


December 22, 2017