Back to Question Center
0

Ali je res, da so kontekstne povratne točke zdaj zlatar?

1 answers:

Kontekstne povratne povezave so morda najpomembnejši element v smislu povezovanja v iskalni optimizaciji (SEO). Stvar je v tem, da niso vse povezave ustvarjene enako - preprosto rečeno, glavni iskalniki (kot je sam Google, kot tudi Yahoo in Bing) dajejo večji pomen nekaterim vrstam povratnih. Med drugim so kontekstne povratne povezave, ki jih najdete na domači strani vaše glavne poslovne spletne strani ali spletnega dnevnika, vedno najpomembnejše povezave s tako veliko močjo za namene SEO.

Zakaj so tako cenjeni?

Torej ste prav - kontekstne povratne povezave so sedaj priznane kot prava zlatarna moštva. Nekateri ljudje jih celo kličejo "Sveti gral SEO. "Zakaj so to visoko cenili? Preprosto zato, ker ste med tistimi, ki želijo, da bi spletna stran ali spletno mesto postalo priljubljeno - ta vrsta povezav je točno tisto, kar potrebujete za tako hiter napredek.

Kaj naredi kontekstne povratne po definiciji?

Ob upoštevanju celotnega pojma domače strani kontekstnih povratnih informacij na lestvici, poskusimo to besedo razložiti za boljše razumevanje. Najprej je spletna stran edinstvena spletna stran, ki utira pot do brskanja po vsebini na vsaki spletni strani ali spletnem dnevniku. Drugič, vsebina za povezave pomeni, da jih je treba najti v notranjosti vsebine strani - ekološko se pojavljajo v tekstovnih spisih, kontekstne povratne povezave ne puščajo prostora za kakršne koli neželene sezname majhnih stranskih pasov, ki jih najdemo na celotnem spletnem mestu. In tretjič, backlink v SEO pomeni zunanjo povezavo (drugače, vhodno povezavo), ki se nahaja na spletni strani ali blogu tretje osebe in kaže na svoje strani.

Kako delajo na domači strani?

Z vidika povečanja SEO, so kontekstne povratne povezave, ki so pristale neposredno na domačo stran, najučinkovitejši elementi za optimizacijo vsakega spletnega mesta ali spletnega dnevnika za spletno iskanje na lestvici. Stvar je v tem, da je vse o njihovi učinkovitosti v SEO precej preprosto - kontekstne povratne povezave so vedno nad ploščo Googlu, ker so naravno integrirane v vsebini in so videti ekološko. Hkrati pa dejstvo, da se takšne kontekstne povratne povezave ustvarjajo na glavni spletni strani spletnega mesta ali spletnega dnevnika, jim daje še večjo težo. Zakaj? Preprosto zato, ker ste pristanki na domačo stran, takšne kontekstne povratne povezave vas bodo pripeljale do večjega prometa na spletu - obstaja samo ena spletna stran, ki jo je vsak uporabnik, ki obišče spletno stran ali spletni dnevnik, dostopa do vsebine na vsaki drugi strani.

Bottom Line

Končno ne pozabite, da bo vse o povezavah na domači strani delovalo le za močne domene in spletne strani z visoko PR. Mislim, da ima vsaka kontekstna povratna povezava veliko večjo težo, ne samo zato, ker je iztovorjena neposredno na domačo stran, temveč zato, ker je tudi celotna spletna stran (ali blog) Source . Torej, kaj je osnovna vrednost, potrebna za čim večji izkoristek kontekstnih povratnih povezav - samo ena spletna stran ali verjetno celotna spletna stran, ki se meri po obsegu? Oboje!

December 22, 2017