Back to Question Center
0

Kako ustvariti privlačen profil za nazaj?

1 answers:

V povezavi z gradbeno industrijo obstaja veliko napačnih predstav, kar je za industrijo digitalnega trženja povsem običajno. Ne glede na to, koliko dolgoletnih izkušenj imate na tem področju, nikoli ne boste natančno vedeli, kako Google sprejema vaše spletno mesto in kakšen bo ta iskalni sistem naslednji trenutek. Samo Google razvijalci in spletni skrbniki to zagotovo vedo. Uporabiti moramo samo podatke, ki jih imamo in naše izkušnje, da bi vplivali na našo spletno stran.


Obstaja veliko rednih izjav in relativno nove ideje o profilih povratne povezave in povratnih. Naj razpravljamo o najpogostejših od njih:

Povezave "Rel = nofollow" ne zagotavljajo nobene vrednosti

"Rel = nofollow" je posebna oznaka za backlink, ki pove, da iskalni boti povezav in ne skozi noben povezovalni sok. Obstaja veliko razprav o vrednosti nofollow povezav. Nekateri spletni skrbniki trdijo, da takih povezav ni treba ustvariti, medtem ko drugi trdijo, da se lahko vrednost povratnih povezav dofollowa podcenjuje. Po mojem mnenju ni jasnega odgovora na to vprašanje, ker je njihova vrednost lahko odvisna. Te vhodne povezave ne prispevajo kot samostojni deli. Na primer, če začnemo spletno stran in jo obogatimo s številom kakovostnih PR "nofollow" povezav. Zaradi tega ne boste opazili nenadnega povečanja prometne statistike. Domnevam, da Google v zvezi s tem dobro razumeva povezavo "nofollow".

Vendar pa je treba omeniti nekatera področja, na katerih brez povezave imajo velik vpliv na uvrstitev na spletno mesto in celotno spletno mesto. Ta področja vključujejo preveč optimizirane spletne strani, profile za povratne povezave, ki vsebujejo povezave "nofollow" in če so sidrna besedila preveč optimizirana. Na vseh naslednjih področjih so nenavadni profili povratne povezave. Lahko ga povzročijo številni različni razlogi, kot so spammy ali affiliate programi.

V svoji praksi sem uporabil nofollow povratne povezave, ki so jih poskušali pridobiti iz visokokakovostnih spletnih virov v obliki komentarjev blogov, povezav, uredniških praks in drugih povezav. Kot rezultat, sem dosegel dobre kakovostne povezave z oznako "rel = nofollow". "Te povezave so prinesle več kot 100-odstotno povečanje uvrstitve ključnih besed.

Zato lahko rečem, da lahko povratne povezave prinesejo vrednost vaši spletni strani. Vendar je pomembno, kako so bili pridobljeni. Kakovostne ekološke povratne povezave neprestano delujejo za izravnavo razmerij preveč optimiziranih povezav.

Ali je kakovost pomembna?

Če ste to vprašanje postavili tik pred zadnjo posodobitvijo Google Penguin, bi vas gledal smešno, saj so v tem času vsi iskali samo kakovostne vhodne povezave. Vendar se je s časom spremenil poudarek. Danes številne spletne strani presegajo druge spletne vire, čeprav imajo manj kakovostnih povezav in imajo samo nešteto spamičnih povezav z referenčnih strani. Zato so lahko mesta z več povratnimi potezami prednost pred drugimi z nekaj kakovostnimi vhodnimi povezavami. V preteklih letih smo videli veliko povezavo s številom povratnih povezav, ne samo s kakovostjo, ki so vplivale na največje tržne nišne igralce na pozicijah TOP.

Poleg tega lahko zveni čudno, vendar vam lahko še vedno pomaga z veliko povezavami z iste domene, Google pa to tudi podpira. Ne tvegate, da bi dobili kazni in celo lahko koristi od njega. Poleg tega skupno število zunanjih povratnih linij lahko prispeva k vašim prizadevanjem za SEO, saj gre za velik korelacijski dejavnik razvrstitve. Spletni skrbniki pravijo, da ta zveza gradi pojav "hitrost povezave Source . "

December 22, 2017