Back to Question Center
0

Ali je mogoče slediti vsem vašim povratnim povezavam z Googlom?

1 answers:

Kot kaže praksa, spletne strani, ki so se odločile, da najamejo nekaj neprofesionalnih svetovalcev za SEO ali neznane agencije za optimizacijo nezavarovanih tretjih oseb, običajno končajo s padcem uvrstitve in kaznimi v Googlu. Neizkušeni spletni skrbniki običajno obetajo svoje stranke hitro rastočo rast in gradijo povezave z uporabo spammy tehnik.

Ta objava je posvečena off-site optimizaciji, ki je zagotovljena tako strokovno in neprofesionalno kot tudi vloga povratne povezave v teh procesih. Poleg tega bomo razpravljali o tem, kako lahko slabe povratne povezave vplivajo na vašo spletno mesto in ugled.

track your backlinks

Kako najti slabe povratne povezave?

Ste se kdaj spraševali, kako se slabe povratne točke razlikujejo od dobrih? Pravi odgovor na to vprašanje je kakovost spletnega mesta, na katerem se nahaja. Nizko kakovostne povratne povezave so zlahka zaznane. Vendar včasih morate opraviti raziskave na spletni strani, da boste razumeli, zakaj povratne povezave negativno vplivajo na vašo spletno stran SEO.

Obstaja nekaj tehnik, kako lahko ločite med visokokakovostnimi in slabimi povratnimi povezavami:

  • Povezave iz spletnega vira, ki so pravkar začele ustvarjati povratne povezave

Kadar objave, ki so dane na spletno stran, ne zdijo prepričljive in nimajo podatkov o raziskovanju, lahko tak spletni vir služi le za povezavo drugih spletnih mest. Če je spletno mesto postavljeno v sistem za upravljanje vsebine WordPress in uporablja privzeto temo TwentyEleven, je lahko znak nizke, avtoritativne strani kakovosti, ki je bila ustvarjena z namenom črpanja denarja.

  • Povezave s komentarji drugih spletnih strani

Verjetno ste opazili to obliko povezovanja v blogih. Programi, ki samodejno ustvarjajo povratne povezave, uporabijo bote, s katerimi posredujejo druge komentarje na spletnem mestu. Te pripombe običajno izgledajo naravno, ker so avtomatizirani sistemi postali inteligentni v naših dneh. Ti komentarji o neželeni vsebini so lahko prilagojeni in celo vsebujejo ime avtorja. Spam povezave ne morejo prinesti vrednosti vašega profila povezave.

  • Povezave, ki so bile obkrožene z nizko kakovostjo, podvojena besedila

Običajno so spletni viri, ustvarjeni z namenom generiranja povezav, vsebine, ki nimajo smisla ali preprosto kopirajte prilepili z drugih spletnih strani. Nekatere goljufive agencije za povezovanje povezav razvijajo posebej za posamezne predmete in gradijo povezave z njimi ter prekinejo pridobljene povezave kot ustrezne. Najverjetneje bo Google odkril v kratkem časovnem obdobju in kaznoval te spletne vire. Posledično boste pridobili še eno nizko kakovostno backlink vašega spletnega mesta.

track backlinks

Kako slediti nizkim kakovostnim povratnim klikom?

V prejšnjem razdelku smo razpravljali o tem, kako razlikovati povratne povezave slabe kakovosti. Zdaj je čas, da razmislite o tem, kako onemogočiti te slabe povezave, da bi se izognili padcu uvrstitve in kaznim v Googlu.

Najlažji način je, da se obrnete na lastnika spletnega mesta, na katerem je postavljena vljudna povezava, in ga prosite, naj jo odstrani. Najverjetneje se boste soočili z webmastri, ki vas prosijo, da plačate za odstranitev povezave. V tem primeru je najboljša možnost zavrniti neželene povezave z orodjem za onemogočanje povezave Google, če jih ni mogoče ročno odstraniti Source .

December 22, 2017