Back to Question Center
0

Kakšne so možnosti za sledenje povratnim povezavam?

1 answers:

Na splošno je vhodna povezava kateri koli aktivni URL na spletnem mestu, ki ni tvoja, če uporabnik klikne na uporabnika nazaj na svojo spletno stran. Profile backlink v tem izrazu je sestavljanje vseh omemb v spletu, ki kažejo na vašo domeno. Kakovost in pomembnost vaših tržnih nišnih povratnih informacij lahko izboljša vašo spletno stran in ustvari usmerjen promet na vaše strani. In obratno povezave iz slabe kakovosti spammy spletnih mest, ki ne sledijo Googlovim smernicam, lahko uničijo prizadevanja za optimizacijo iskalnikov in povzročijo padec uvrstitev.

Glede na nedavno ustanovljeni filter Google Penguin je treba vse nizko kakovostne povratne povezave, ki prihajajo z neželenih spletnih strani, razvrednotiti in spletne strani, ki so sodelovale pri teh goljufivih dejavnostih, je treba kaznovati. Google razveljavi samo tiste povratne povezave, ki prihajajo iz neželenih spletnih strani z majhno kakovostjo, sidro besedila s točnim ujemanjem, povezav v spletnem dnevniku ali povezav.

how to track backlinks

Mesta za iskanje kakovostnih vhodnih povezav

Brezplačne možnosti navadno dajejo lastnikom spletnih mest naslednje podatke - seznam URL-jev za povratne povezave, sidranje besedila teh povratnih in njihova avtoriteta.

Če pa ste pripravljeni plačati za analitična orodja za povezovanje stavb, vam poleg zgornjih meritev tudi zagotovijo naslednje storitve: kompleksno in podrobno poročanje, stalno spremljanje povratnih povezav, obogatitev profila povratne povezave, razčlenitve sidrnega besedila, ki kažejo na različne strani na vašem spletnem mestu, obvestila o morebitnih slabih zunanjih povezavah, množico dodatnih meril avtoritete in tako naprej.

Obstaja veliko plačanih povezav gradnje storitev, ki svojim strankam brezplačno poskusno obdobje (f. e. Semalt digitalno podjetje). Omogoča vam, da preverite kakovost svojih storitev in se odločite, ali je vredno vaše pozornosti ali ne. Izberete lahko storitve, ki bodo zadovoljile vaše poslovne potrebe in proračun. Najbolj plačane storitve gradnje povezav vam lahko zagotovijo veliko dragocenih meritev in poenostavijo postopek pridobivanja kakovostnega povezovalnega soka na vašo domeno.

Orodja, ki vam bodo v pomoč pri sledenju povratnih informacij

Kontrolnik profilov profila za nazaj

To orodje zagotavlja brezplačne in plačljive storitve. Brezplačna storitev ne traja nekaj časa, da se povratne povezave pop up. Preveril bo vaše prve tisoč povratne povezave. Če potrebujete širšo preiskavo, bi morali poiskati drug način, da bi videli vse vaše povratne povezave. Ta storitev vam bo priskrbela predhodno poročilo, ki vključuje URL strani, na kateri je postavljena povratna povezava na vaše spletno mesto, sidro besedilo povezave, druge pomembne meritve (PageRank in OBL). Funkcija »Vse zunanje povratne povezave« vam prikaže vsa spletna mesta, ki kažejo na svojo domeno ali vsebino. Poleg tega lahko preverite kraje, kjer je bila omenjena vaša blagovna znamka.

track backlinks

Semalt Auto SEO

. Na primer, prvi mesec storitev povezovanja stavb bo stalo 0,99 $. V tem poskusnem mesecu prejmete možnost izbire ustreznih ključnih besed za promocijo SEO, zagon oglaševalske akcije za povezavo in podporo upravitelja. Če bi radi dobili več, bi morali plačati 99 USD za naslednje mesece. Za ta denar boste dobili široko paleto storitev, ki vključujejo:

  • optimizacija in razširitev ključnih besed za hitrejšo rast ekološkega prometa;
  • nadgradnja oglaševalske akcije na podlagi doseženih rezultatov in izboljšan seznam iskalnih izrazov;
  • Izvajanje priporočil iz poročil in določitev vseh obstoječih napak na spletni strani Source .
December 22, 2017