Back to Question Center
0

Kako dodati kakovostne povratne povezave v vašo domeno?

1 answers:

Začnimo s spodnjo vrstico iskalnika optimizacijo. Če ste zainteresirani za svojo spletno stran SEO, morate tudi skrbeti za dodajanje povratnih informacij na svojo spletno stran. Na spletnem mestu ni dovolj, da bi izbrali ustrezne ključne besede, ustvarili dragoceno vsebino in izvedli odlično obliko. Prizadevati si morate, da bi bilo vaše spletno mesto vidno v rezultatih iskanja med milijoni drugih nišnih povezanih domen. Najboljši način za izboljšanje ozaveščenosti blagovne znamke med uporabniki je ustvariti zmagovalno povezavo za izgradnjo povezav okoli nje. V tem članku bomo razpravljali o vrednosti povratnih povezav na spletno stran in nekaj bistvenih elementov, kako zgraditi močne zunanje povezave za SEO.

add backlinks

Kako povratne povezave lahko prispevajo vaš SEO?

Povratne linije imajo pomemben vpliv na uvrstitev vašega spletnega mesta, ker Google ocenjuje vašo spletno stran prek njih. Bistveno je, da iskalniki vedo, kaj drugi ljudje mislijo o vaši blagovni znamki. Ti podatki jim pomagajo pravilno oceniti vaše podjetje in mu dati oceno.

Nedavno so se webmastri borili, da bi dobili več povratnih informacij na svojih spletnih straneh, saj bi to lahko izboljšalo prepoznavnost podjetja na spletu na področju SERP. Vendar pa ni bilo pošteno in Google se je odločil spremeniti algoritem za razvrščanje. Torej, danes imajo samo tiste spletne strani, ki imajo kakovostne povezave, ki kažejo na njih, možnost, da se v Googlovih rezultatih iskanja uvrščajo visoko. Višja kakovost, ustrezna spletna mesta, ki kažejo na vašo spletno stran, boljše možnosti za premik gor Google lestvice. Stare domene praviloma dobijo veliko povratnih informacij s časom, če imajo za ljudi kakšno kakovost. Če pa želite pospešiti postopek dodajanja kakovostnih povratnih informacij na svojo spletno stran, začnite povezovati v omrežje in ustvarjati povezave in povratne povezave.

Kako določiti kakovost povratnih informacij?

Na žalost, vse povratne povezave niso enake. Nekateri lahko celo uničijo vaše uvrstitve in povzročijo kazni za iskalnike, medtem ko drugi ne zagotavljajo nobene vrednosti. Zato je pomembno poznati razliko med spamovnimi povezavami in ustreznimi kakovostnimi povezavami.

Obstajajo nekatera merila, ki jih morate upoštevati pri ocenjevanju kakovosti zunanjih povezav:

  • Zanesljivost

Google zelo ceni spletne strani, ki imajo nekaj zaupanja. Povratne povezave s takšnih spletnih mest bodo bolj dragocene kot na drugih spletnih straneh tretjih oseb. Na primer, takšni spletni viri, kot so Forbes, Huffington Post, BBC in drugi, vam bodo prinesli veliko vrednost v obliki ciljnega prometa, strank in prihodkov. Medtem ko je pridobivanje povratne povezave s teh spletnih strani lahko nekoliko zapletena naloga, bo vašim razvrstitvam in prometnim podatkom dodala pomembno vrednost.

add backlinks to website

  • Ustreznost

Pomemben dejavnik, ki ga morate upoštevati, je ustreznost spletnega vira ustvarjate povezavo do. Google preveri temo vira, ki se povezuje z vami. Če to ni pomembno za vašo poslovno panogo, ga Google privlači, ker ni enakovredno pridobljen. Poleg tega bo povezovanje z ustreznimi spletnimi viri prineslo večjo vrednost, saj lahko privabite svoje potencialne stranke.

  • PageRank

PageRank je algoritem, ki ga uporablja Google za uvrstitev vašega spletnega mesta na strani z rezultati iskalnika. Lahko preverite spletno stran PageRank s pomočjo Semalt Website Analyzer ali drugih strokovnih orodij, ki vam lahko zagotovijo pravilne spletne meritve. Pazite na dejstvo, da se spletna mesta začnejo z ničlo. Zato upoštevajte različne kazalnike Source .

December 22, 2017