Back to Question Center
0

Kje najti visoko PR edu povratne seznama?

1 answers:

Domene Edu veljajo za najmočnejše na spletu. Povratne povezave, ki prihajajo s teh spletnih mest, imajo veliko avtoriteto in vrednost za povezane spletne vire.

povratne povezave Edu so povezave, ki izhajajo iz visoko avtoritativnih izobraževalnih spletnih virov. Google privablja take povezave kot zaupanja vredne in najbolj verodostojne in daje kredit povezani domeni. Povedano drugače, več kakovostnih povratnih linij v podjetju EDU lahko prinese večjo vrednost vaši spletni strani kot na tisoče nizkih ali srednje kakovostnih povezav. Znatno lahko povečajo uvrstitev in vam pomagajo doseči vrh strani z rezultati iskanja.

Praviloma so edu domene enostavno dostopne in samo tisti, ki imajo certificirano izobraževalno ustanovo, lahko gradijo svoje spletne vire na edu domenah. Še več, največje število domen edu je že nekaj časa. Spletni viri, ki že dolgo obstajajo na spletu, imajo veliko dohodnih povezav in pozneje visokih PageRank. Zato je smiselno ustvariti seznam povratnih povratnih informacij. Google meni, da ima uslugo edu domene. Vendar pa si morate prizadevati za svojo povratno povezavo v okviru svoje vsebine, optimizacije spletnega mesta in ugleda blagovne znamke. To je razlog, zakaj obrti raziskovalne izobraževalne vsebine in verjamejo, da se osredotočanje na pridobivanje nekaj spoštljiv povratne povezave edu za iskalnik optimizacijo namene vam lahko pomagajo bolje.

Način pridobitve povratnih povezav

Nekateri spletni skrbniki verjamejo, da je skoraj nemogoče dobiti povratne povezave z edu. Številne ovire spletnim ustvarjalcem ne omogočajo ustvarjanja vhodnih povezav na povratne povezave. Težko je priti do vsebine, je bolno slediti vsem zahtevam in drugim smešnim razlogom, zaradi katerih so lastniki spletnih strani stran od možnosti ustvarjanja povezav edu.

V resnici pa je vse veliko lažje. Če veste, kaj počnete, ne boste dobili zapletenih povratnih povezav. Vendar pa najprej morate vzpostaviti učinkovito taktiko povezovanja stavb in iti po njih. Naj razpravljamo o nekaterih od njih.

Je eden najpreprostejših načinov za pridobivanje povezav z vseh domen, vključno z izobraževalnimi viri

  • . Edu spletne strani so velike na spletnih straneh virov. Lahko je koristno za spletne skrbnike, ki vedo, kaj delajo. Gotovo morate biti v posebnih nišah, da uporabite to tehniko gradnje povezav. Na primer, če je vaše podjetje dano v fitnes industrijo, ga lahko izkoristite. Navedite Googlovo iskanje z naslednjimi poizvedbami: "mesto:. edu fitness + inurl: viri, "" mesto:. edu slim diet + inurl: povezave, "itd. S tem raziskovanjem boste dobili seznam spletnih virov. Obrnite se na lastnike ali skrbnike spletnega mesta in jim povejte o ustreznem spletnem viru z ogromno količino informacij o tej temi.

    Ta povezava je dobra, vendar se morate zavedati, da daleč od vseh ljudi ne bo povezanih z vašo stranjo ali vsebino. Obstaja tveganje, da znaten odstotek spletnih skrbnikov zgolj preskoči vaš predlog. Vendar pa ga morate vzeti ustrezno, saj je ta metoda preprosta in ne traja veliko časa. Zato je vsaka povezava, s katero ste uspeli ujeti ta način, zmaga za vas Source .

December 22, 2017