Back to Question Center
0

Kako ustvariti povratne povezave na pravi način?

1 answers:

Povratne linije so bistvenega pomena za vsa spletna podjetja. Spletni skrbniki so zelo zaskrbljeni, da bi dobili povratne povezave na svoje spletne strani, saj lahko prispeva SEO prizadevanja in dvig spletne strani rank. Glede na zadnje posodobitve Google-ja, lastniki spletnih mest se boji, da bi ustvarili nizko kakovostne povratne povezave, saj lahko povzročijo padec uvrstitve in druge podmenije Google sankcije. Zato vsi spletni skrbniki iščejo visokokakovostne spletne vire za ustvarjanje povratnih informacij o njih. Število takih avtoritativnih spletnih virov je omejeno, zato je težko pridobiti možnosti povezovanja od njih. Vendar, če vaše podjetje ne more vzpostaviti poslovnih odnosov z visokimi spletnimi mesti za odnose z javnostmi, to ni razlog, da se vključite v spammy link building techniques. Namesto tega bi morali iskati druge bolj zapletene načine, kako narediti visoke povratne povezave s PR. V tem članku bomo razpravljali o tem, kako pridobiti povratne povezave iz Wikipedije spletnega mesta PR10.


Skozi leta je Wikipedia postal velik problem za večino prodajalcev, saj je skoraj nemogoče,. Vendar pa lahko ta večni konkurent koristi vašemu podjetju v obliki kakovostnih vhodnih povezav. Wikipedijo lahko uporabijo tržniki vsebin, ki pomagajo pri optimizaciji iskalnikov in prispevajo k poslanstvu največjega svetovnega izobraževalnega vira.

Ljudje pogosto napačno razumejo vlogo povratne povezave na Wikipediji. Večina jih meni, da je dovolj, če dodate svojo povezavo do razdelka »zunanjih povezav«, če je vsebina pomembna za njihovo spletno industrijo. Vendar v resnici sploh ne vpliva. Če imate pameten pristop k dodajanju svojih povratnih povezav v Wikipediji, vam bo prineslo veliko pozitivnih rezultatov. Nasprotno, lahko povzroči številna vprašanja, vključno s tem, da je vaša dodana domena navedena kot neželena vsebina in je prepovedana iz Wikipedije.

V tem članku bom delil z vami nekaj najboljših praks v Wikipediji povratne povezave. Torej, če je storjeno pravilno, lahko še vedno veliko koristi za vašo spletno stran optimizacijo iskalnikov.

Kako so se v zadnjem desetletju spremenile povratne povezave v Wikipediji?

Wikipedia je bil ustanovljen leta 2001 kot največji izobraževalni spletni vir na svetu. V tistem času povratne nakupe in druge spammy povezave gradnjo tehnike niso bili tako priljubljeni. Zato je bilo dovoljeno vsem, da ustvarijo povratne povezave na Wikipediji. Vendar pa so bili z Googlovim težkim tehtanjem Wikipedije in njenih povratnih povezav, webmasteri hitro napredovali na učinek SEO. Od takrat naprej je Wikipedia spremenil odnos do ustvarjanja povratnih povezav na svojih straneh. Če želite preprečiti ogromne napade z neželeno pošto in Googlove kršitve smernic, vam Wikipedija omogoča dajanje samo brez povezave, ki ne prenašajo povezovalnih sokov. Poleg tega Wikipedija ustvari seznam z namenom blokiranja domen, za katere meni, da je vsiljena pošta.

Čeprav imajo povratne povezave, ki imajo manj učinka na SEO, kot pa tiste, ki so na voljo, so povratne povezave iz Wikipedije še vedno najbolj zahtevne na digitalnem trgu. To je mogoče razložiti z visokim PageRank tega vira in Googlovim pravilnim odnosom do povezav iz tega vira Source .

December 22, 2017