Back to Question Center
0

Ali mi lahko pomagate razumeti glavne prednosti visokih spletnih mest za odnose z javnostmi za povratne povezave?

1 answers:

Seveda, če želite uživati ​​v pravem, merljivem napredku v SEO, je ključnega pomena, da ustvarite profil kakovosti povezave na vašo spletno stran ali blog. Danes obstajajo trije glavni dejavniki, ki omogočajo "idealen" profil povratnih povezav - njihovo relevantnost, pluralnost in kakovost. Očitno so vse kakovostne povezave zgrajene na naraven način in prihajajo iz zaupanja vrednih virov z visokim PageRank, pristojnostjo domene, avtoriteto strani itd.Ali to pomeni, da morate za povratne povezave izbrati samo visoke spletne strani s področja PR?

Verjamem, da ne, ne. Zakaj tako? Samo zato, ker so resnične stvari malo bolj zapletene. Mislim, da imam čim več visokih spletnih mest za odnose z javnostmi za povratne povezave, vam nikoli ne bo nikjer prišlo. Resno, lahko enostavno dobimo nov PR9 ali morda celo PR10 backlink, na primer iz WordPressa. Vse lahko končate samo v nekaj minutah in ste končali. Torej, ali bi taka backlink koristila, kako misliš? Pravzaprav nič ne preverja na novo postavljene backlink. Mislim, da bi bil vsak posamezen backlink skoraj ničen, če ne bo postal organski del dobro raznolikega profila povezave. Zato priporočam, da stavite na pluralizem, da vzpostavite povezave z različnimi mesti, ki bi morale imeti raznolikost različnih meritev, seveda vključno z njihovimi neenakimi ocenami PageRank.

Kljub temu je še vedno zelo pomembno imeti zadostno število visokih spletnih mest za odnose z javnostmi za povratne povezave. Stvar je v tem, da večji iskalniki, kot je Google, uporabljajo niz treh glavnih dejavnikov (npr. e. , ustreznost, raznolikost in kakovost - deloma prispevali k premoženjskemu razmerju PR), da bi določili dejansko težo in veljavnost za vsako backlink v profilu vaše spletne strani. Upoštevajte naslednje glavne prednosti uporabe visoko PR spletnih strani za povratne povezave. Vendar imeti v mislih, da boste lahko uživali v njih samo, če imate visoko kakovostno in povsem ustrezno vsebino.

Glavne prednosti visokih PR povratnih povezav:

  • Precej avtoritativni videz vaše spletne strani ali spletnega dnevnika z vidika večjih spletnih iskalnikov, kot je Google sam, kot tudi Yahoo in Bing.
  • Potencialno pomembnejši promet na vaše spletne strani, seveda glede na to, da je vaša kakovostna in povsem ustrezna vsebina dovolj zadostna, da privlači nekaj zanimanja od pravih uporabnikov, ki sčasoma obiščejo vašo spletno stran ali blog.
  • Google bo prepoznal močnejšo avtoriteto in zaupanje drugih avtoritativnih virov, ki povezujejo spletne vire z visokim PageRank, kot pomemben pozitivni razvrstitveni signal, zaradi česar bi bilo vaše spletno mesto ali spletni dnevnik vredno podeliti višji položaj v SERPs.
  • Visok položaj iskanja sama po sebi daje dober potencial za črpanje povečanega prometa na spletu, zato zeleno luč na širšo izpostavljenost v spletnem iskanju obenem pretvori svoje potencialne stranke v dejanske v večjo prodajo po obsegu.
  • ustvarite boljšo ozaveščenost javnosti, ki običajno izboljšuje svojo spletno prisotnost in prispeva k bolj znani blagovni znamki vašega podjetja Source .
December 22, 2017